Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1100 mp Giurgiu, Giurgiu - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Vand teren Giurgiu 1100 m. Vânzare direct prin proprietar, impozit la zi, toate actele în regula în vederea vânzării. Relații la telefon. Șoseaua Alexandriei .Teren pretabil casa,imprejmuit cu gard. DESCHIDERE STRADALA 17.5 m.Utilități în poarta. 5 minute de centru.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 18-06-2021
Vizualizari 50
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Giurgiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Giurgiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Giurgiu.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Giurgiu  - 300000 EURO Proprietar 300000 €
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Giurgiu - 300000 EURO Centru, Giurgiu , jud. Giurgiu

Proprietate mixta, repezentata de o cladire comerciala si o casa cu terenul aferent. Insumate suprafata terenului este de aproape 1000 mp, in partea frontala a proprietatii, cu acces direct stradal este amplasata cladirea comerciala, iar in planul 2 casa si extinderea de teren. Impreuna reprezinta o reala oportunitate de investitie cu potential de extindere a zonei comerciale, catre zona de prodctie/depozitare sau de ce nu a segmentului rezidential. Proprietatea este amplasata stradal, in zona centrala a localitatii, este racordata la utilitati. Actele sunt pregatite pentru vanzare. Detalii proprietate Tip Proprietate: spatiu comercial Tip Operatiune: de vanzare Deschidere: 18 Suprafata Utila (mp): 500 Suprafata Teren (mp): 900 Nr. Camere: 10 Parcare: In Curte Locuri de parcare: 2 Dotari Amenajare strazi: Asfaltate, Mijloace de transport, Iluminat stradal Climatizare: Aer conditionat Utilitati generale: Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz Adresa: Bolintin-Vale Strada Poarta Luncii 52 Terenuri - Bolintin-Vale , Terenuri - Giurgiu

300000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Giurgiu  - 149800 EURO Proprietar 149800 €
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Giurgiu - 149800 EURO Centru, Giurgiu , jud. Giurgiu

SINGURUL TEREN PROPRIETATE PRIVATA DIN PORTUL GIURGIU CARE POATE FI ACHIZITIONAT . Nave de croaziera sosesc saptamanal din Germania in portul Giurgiu. Vand teren ,pozitionat exceptional , in centrul falezei Dunarii , langa debarcader , ideal spatii comerciale. Teren : 108 mp, AMPRENTA LA SOL . SUPRAFATA UTILA SE DUBLEAZA AMENAJANDU-SE A DOUA TERESA SI LA ETAJ , DEVENIND ASTFEL 214 mp. Deschidere dubla 14 ml ,dreptunghiular , o parte pe faleza Dunarii iar cealalta pe peronul garii fluviale. Vedere superba a Dunarii si a malului bulgaresc. Eco Modul Home realizeaza din container maritim ,cu dimensiunea 6x 2.4 m ,cafenea -TERASA echipata complet, rezultand si o terasa de 90 m2. SE POT AMPLASA 8 (OPT ) CASUTE DIN LEMN SI INCHIRIATE CU 200 EURO / LUNA , PENTRU ACTIVITATI COMERCIALE ( ARTIZANAT , CERAMICA , SCHIMB VALUTAR, ETC ).Spatiul permite 6 casute de 6 m2 si 2 casute de 8 m2 + 2-3 m2 vitrina in fata casutelor. 200 X 8 X 12 =19.200 EURO / AN ! IDEAL AFACERE CU FONDURI EUROPENE .GRATIS 40.000 EURO -MINIM Chirie 12 euro/mp , negociabil ENERGIE ELECTRICA PE TEREN, APA LA 20 m, CANALIZARE LA 3 m. Carte funciara DEOARECE ESTE SINGURUL TEREN PRIVAT CARE POATE FI ACHIZITIONAT, VEI AVEA POSIBILITATEA DE EXTINDERE A AFACERII PRIN ACHIZITIA DE RESTAURANT PLUTITOR PRIN FONDURI EUROPENE . PRET : 1400 euro/ mp , NEGOCIABIL IMPORTANT : SUPRAFATA UTILA SE DUBLEAZA PRIN AMENAJAREA LA ETAJ UNEI ALTE TERASE , DEVENIND 214 mp. CEL MAI FRUMOS LOC DIN GIURGIU LA PRET DE GARSONIERA IN PIPERA !!! INVESTITIE PENTRU MAI MULTE GENERATII !!! Redus de la 160.000 euro. FOARTE IMPORTANT : CERTIFICAT DE URBANISM- 2024 POT = 50 % CUT = 1.0 COMISION 0 %. Terenuri - Giurgiu , Terenuri - Giurgiu

149800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(