Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Arges, Valeni - 78000 EURO

78000 €  De vanzare
Va propunem spre vanzare 2 case C1 si C2 in comuna Valeni Dambovita, intr-o zona pitoreasca de deal cu foarte multe flori, livada de meri, ciresi si pruni. Proprietstea se afla la o distanta de 40 km de Targoviste si 30 km de Campulung Muscel. C1 are suprafata construita 75 m2, este construita din bca, beci din piatra, acoperita cu tabla tip lindab in care regasim 1 dormitor, 1 baie, 1 hol, 1 living, iar C2 are suprafata de 68mp, construita din lemn, acopertia cu tigla in care regasim 2 dormitoare, 1 sala, 1 camara, 1 beci din piatra. C1 si C2 au fost modernizate recent si se pot vinde complet mobilate si utilate in functie de preferintele cumparatorului. incalzirea se face cu ajutorul sobelor de teracota iar apa calda pentru baie cu boiler electric si panou solar de incalzire a apei . In curte se mai gaseste si un foisor pentru relaxare, 1 leagan si multe multe flori. Terenul aferent constructiei este de 11211 m2 intravilan din care 700 mp curti constructii si 10511mp livada cu deschidere la drum asfaltat de 200m. Casele sunt racordate la reteaua de apa, curent electric, cablu si internet si fosa septica. Datorita faptului ca suprafata de teren este foarte mare exista posibilitatea de dezmembrare in 3 parcele. Suprafata aferenta caselor in situatia dezmembrarii este in jurul a 3000mp. Pretul pentru cele 2 case si 3000 mp este de 70000 euro negociabil. Utilitati: apa, curent, panou solar de incalzire apa, cablu si internet. Case de vanzare - Valeni-Dambovita , Case de vanzare - Dambovita

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 110
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Valeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Valeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valeni.

Este Valeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arges, Valeni  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Arges, Valeni - 125000 EURO Valeni, Valeni , jud. Arges

Casa batraneasca 4 camere+Vila 4 camere,baie,bucatarie,utilata,nelocuita,constructie 2007.Pretul este valabil pentru achizitie cash sau credit bancar.Nu accept schimburi.Vila are in curte casa batraneasca.Suprafata totala constructii,dependinte si gradina cultivata cu pomi fructiferi si vita de vie 2000mp. Pentru mai multe detalii folositi numarul de contact. BOGDAN 07******40 Ofer si cer seriozitate,nu deranjati inutil daca considerati anuntul neavantajos pentru dvs. Case de vanzare - Valeni-Podgoria , Case de vanzare - Arges

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(