Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii birouri Cluj, Cluj-Napoca - 350 EURO lunar

350 €  De inchiriat
BLAGA GHEORGHE Inchiriez ap. pretabil pentru birou Centru str Ferdinand Persoana fizica, ofer spre inchiriere, la PARTER apartament, pretabil pentru birou, sau orce alta activitate care o poate folosi spatiu, este in Centru - str. Regele Ferdinand, foarte aproape de magazinul Central. Spatiul este LA PARTER. Este finisat - gresie, faianta, geamuri si usi termopan, incalzirea este pe panouri electrice. Suprafata este de 25 mp, format din: 1 camera, 1 baie, 1 hol. Dispune de curte interioara comuna, foarte curata si aranjata. Utilitati Generale: Apa, Curent, Canalizare Stare interior: Buna Ferestre cu geam termopan: PVC Usa intrare: PVC Izolatii termice: Exterior Podele: Gresie Pereti: Vopsea lavabila, Faianta Stadiu constructie: Finalizat Tip imobil: Cladire de birouri Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 23-03-2024
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii birouri De inchiriat in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii birouri De inchiriat in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii birouri Cluj, Cluj-Napoca  - 660 EURO lunar Proprietar 660 €
Inchiriere spatii birouri Cluj, Cluj-Napoca - 660 EURO lunar Centru, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Andrei Lancranjan Birou Dorobantilor Inchiriez spatiu de birouri sau pentru activitate independenta sau a unei societati comerciale, pe strada Dorobantilor, zona Centrala, aproape de statia de autobuz, Tribunal, Finante si alte puncte de interes din zona.3 camere, decomandate, mobilate, ready to move in, cu destinatie de birou, un oficiu( bucatarie), hol intrare spatios si 2 bai, hol mare si spatiu depozitare pe hol, 2 balcoane, 70 mp, constructie dupa anul 2008, cu lift, centrala pe bloc, cheltuieli de intretinere reduse. Bonus boxa depozitare in subsol 4 mp.Posibilitate de parcare gratuita langa bloc, pe str. Nasaud.Merita vazut!

660 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Cluj, Cluj-Napoca  - 3000 EURO lunar Proprietar 3000 €
Inchiriere spatii birouri Cluj, Cluj-Napoca - 3000 EURO lunar Centru, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Sipos Cristina inchiriez casa zona centrala inchiriez casa zona centrala, suprafata totala 980 mp ( casa + teren), 280 mp utili. Casa este finisata recent, poarta automatizata, instalatii noi ( electrice, sanitare, incalzire), centrala termica noua. Se inchiriaza nemobilata. Pret 3000 euro luna neg.

3000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Cluj, Cluj-Napoca  - 290 EURO lunar Proprietar 290 €
Inchiriere spatii birouri Cluj, Cluj-Napoca - 290 EURO lunar Centru, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Spatiu Piata Unirii 11, Cluj-Napoca PF ofer mic spatiu de birou pt. inchiriere in P-ta Unirii, Cluj-Napoca Persoana fizica,ofer spre inchiriere un mic spatiu de birou localizat in centrul orasului Cluj-Napoca, in Piata Unirii nr. 11, pe latura pietonala (vest). Spatiul cu suprafata de 11 metri patrati e situat la demisol cu acces direct din curte.Daca sunteti in cautarea unui loc in care sa va desfasurati activitatea, va invit sa luati in considerare aceasta oportunitate. O vizita nu costa nimic.Deoarece nu pot raspunde la telefon in permanenta, va rog sa lasati un nr. de contact si va sun de indata ce am posibilitatea.SUNT PF proprietar, ANUNTUL E REAL 100%, fara comisioane!!NU COLABOREZ CU AGENTII IMOBILIARE.Spatiu de lucru ultracentral km 0

290 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(