Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Buzau, Spataru - 115000 EURO

115000 €  De vanzare
Vand Casa Spataru De vanzare Casa Noua la cheie cu suprafata de 115mp/91mp utili si teren 500mp (20x25 deschidere 25m) O zona foarte frumoasa si linistita judetu Buzau, Cartier Nou Spataru la 7 km de centrul orasului Buzau cu parc nou de joaca pentru copii la doar 200m de casa! *Beneficii tehnice ale ofertei: S-au folosit materiale premium, totul se demonstreaza cu fotografii de la fundatie pana la finalul lucrarii ,facturi si certificate de garantie ! -Compartimentare: Living ,3 Dormitoare ,Bucatarie , 2 Baii (sau la alegere 1 baie si in dresing) ,Terasa 20mp extra 3. SPECIFICATII TEHNICE: -Constructie in cadre de beton cu zidarie din Caramida porotherme robust 25 de cea mai buna calitate -Hidroizolatie fundatie; -Termoizolatie fundatie; -Acoperis Premium tabla Bilka 5cm grosime culoare Gri Antracit mat -izolatie acoperis cu spuma poliuretanica de 12cm -Gresie si faianta premium -Parchet special pentru incalzirea in prdoseala -Tamplarie Premium salamander, protectie solara 4 anotimpuri si feronerie ROTO Gri Antracit - Incalzire prin pardoseala Premium IVAR Termostat mobil. -Casa dispune de curent 220, instalatie electrica Premium schneider (internet , cablu Tv prin perete in fiecare camera) -Izolatie exterioara polistiren Eps 100 grosime 10 cm. -Tencuiala decorativa siliconica in 2 nuante kraft 2mm (alb - gri) -Sapa mecanizata usoara termoizolanta; -Imprejmuire cu gard beton + metal. -Pavaj alee auto si pietonala 100mp -Gason in toata curtea insamantat la data de 30.09.23 Pret 115.000euro Va stau la dispozitie telefonic cu toate informatiile necesare si va astept la vizionare 07******34 Case de vanzare - Spataru , Case de vanzare - Buzau

Pe site din 24-02-2024
Vizualizari 193
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 91 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Spataru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Spataru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Spataru.

Este Spataru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Spataru  - 99000 EURO Proprietar 99000 €

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(