Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Joita - 14500 EURO

14500 €  De vanzare
Teren de casa 400 mp cu utilitati, in zona cu plan de urbanism aprobat (PUZ), se poate obtine imediat autorizatie de construire casa P+1+M. Terenul are utilizati si acces: gaze, curent, apa buna, internet, TV. Terenul se vinde cu cota de drum de 78 mp, pret total 13.862 EUR negociabil. Se poate achita in rate, in termen de maxim 3 ani. Acces: din sosea asfaltata, iluminata cu stalpi cu leduri, recent reamenajata (asfalt, pavele, trotuare), prin drumul intre parcele, care va fi asfaltat pe masura ce se incheie contructia caselor. Beneficii: acces nelimitat la parc amenajat, cu locuri de joaca, facilitati, zona buna, protejata, intima. Locuri de plimbare, de sport, calarie, parc pentru relaxare. La 7 km de Centura Bucuresti, in Comuna Joita, sat Bacu, zona de constructii noi, partea dinspre Sabareni. Vecinatati: Dragomiresti, Chiajna, cartier Militari, Bolintin. Magazine, farmacii, scoli si gradinite in zona. Achizitia parcelei este ideala pentru investitie, zona se dezvolta permanent. Perfecta pentru locuinta unica sau de vacanta/weekend, pentru familii cu sau fara copii. Toate facilitatile urbane exista in zona, plus aer curat, calitatea vietii crescute. In zona exista exipe de constructori cu experienta, care pot construi in timp record casa visurilor, la cele mai bune preturi.

Pe site din 07-07-2021
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Joita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Joita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Joita.

Este Joita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Teren  construibil 1500 mp, cu utilităti în Joița Agentie - 0 comision - exclusivitate 36000 €
Teren construibil 1500 mp, cu utilităti în Joița Joita, Joita , jud. Giurgiu

Teren intravilan construibil în comuna Joița, la 11 km de Soseaua de Centură si 5 km de Autostrada Bucuresti - Pitesti. Suprafata terenului este de 1500 mp si are o deschidere de 16 m, la o stradă, putin circulată, asfaltată. Reteaua de curent electric este lângă teren iar cea de gaze în apropiere Preț 36.000 EUR (24 EUR/mp). Comision 0.

36000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(