Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 250000 EURO

250000 €  De vanzare
Mihai Ghimisi case,vile de vinzare vila vinzare, beci parter plus un etaj ,sprafata construita 144,55mp din care parter 144,55 M 102,64mp suprafata utila 201,94 mp suprafata teren ramas 355,45 suprafata totala casa teren 500 mp.

Pe site din 15-09-2023
Vizualizari 13
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Popesti-Leordeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Popesti-Leordeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Popesti-Leordeni.

Este Popesti-Leordeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 269900 EURO Proprietar 269900 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 269900 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Va propun spre vanzare o casa individuala in Popesti Leordeni foarte aproape de zona centrala (primarie 500m) Casa se vinde complet finisata si bransata la toate utilitatile orasului(apa,canalizare,curent si gaze naturale) compartimentrea casei este urmatoarea; La parter se regasesc un dormitor matrimonial cu baie proprie,living de 28mp,bucatarie open space si un grup sanitar La etaj sunt doua dormitoare matrimoniale fiecare cu dressing,birou si baie proprie. Imobilul este construit in cadre din beton si zidarie din BCA (Soceram) Incalzirea se realizeaza prin intermediul unei centrale pe gaz cu incalzire in pardoseala,deasemenea va beneficia de un boiler de 200 L si panouri solare pentru aport de apa calda. Tamplaria este din pvc si sticla cu 3 foi de geam(tripane).avem montate si benzi adezive atat la interior cat si la exterior) Izolatia este realizata din polistiren de 10cm grosime si EPS 100. Terenul casei este in suprafata de 235mp cu o deschidere stradala de 16m,la strada asfaltata Reginul de inaltine al zonei este P+1+M,este inconjurata doar de case vile. Imobilul se afla pe strada Garoafelor . Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

269900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 120000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vila face parte dintr-un complex rezidential de vile insiruite, construit in 2018, situat in zona noua din Popesti Leordeni, la 5 minute de mers pe jos de statia STB, la 7-8 minute cu masina de Complex Comercial La Strada si la 10 minute cu masina de Metrou Dimitrie Leonida, Metrou Berceni sau Aparatorii Patriei. Toate utilitatile sunt contorizate individual, apa Veolia, gaz Distrigaz, electricitate Hidroelectrica, catv/net Digi, nu exista alte costuri legate de intretinere. Vila detine o suprafata construita de 95 m.p, din care suprafata totala este de 78,78 m.p. Locuinta este alcatuita din 3 dormitoare, un living cu acces catre o curte privata de aproximativ 25 m.p., o bucatarie open space, 2 bai, un balcon si o mansarda locuibila. Vila beneficiaza de un loc de parcare in fata complexului. Locuinta se vinde comolet mobilata la pretul de 120.000 euro. Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 650000 EURO Proprietar 650000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 650000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Vila intrare Popesti, P1 si subsol, 200 M2 locuibili si 1500 M2 teren. Patru dormitoare, doua bai, 2 toalete, 2 camere de Zi si o sufragerie. Casa construita in 1995, cu toate utilitatile racordate, canalizare, gaze, current si current trifazic, internet, acoperis nou. Pana la opt locuri de paracare in curtea din fata. Curte asfaltata in Fata si livada cu pomi fructiferi in spatele casei. Casa este amplasata la intrarea in Popesti Leordeni, la 2 minute de statia de autobuz, brutarie, farrmacie si policlinica si la 5 minute de Megaimage si Lidl. Zona retrasa, linistita. Potrivita pentru familie mare, institutie, gradinita, after school, etc... Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

650000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Ilfov, Popesti-Leordeni  - 199000 EURO Proprietar 199000 €
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Popesti-Leordeni - 199000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Petre Francisc Vila P+EM 264 mp Vand vila 200 mp utili teren 400 mp 4 dormitoare.living mare.2 bai .(una cada .una dus)bucatarie. dresing.2 balcoane. terasa. pret disponibil in luna Mai 2024. .

199000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Ilfov, Popesti-Leordeni  - 260000 EURO Proprietar 260000 €
Vanzare casa 5 camere Ilfov, Popesti-Leordeni - 260000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Alexandra Nemes VILA P+1+M, 5 camere, Centru Popesti Leordeni, Ilfov Ilfov Popesti-Leordeni

260000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Popesti-Leordeni  - 230000 EURO Proprietar 230000 €
Vanzare casa Ilfov, Popesti-Leordeni - 230000 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Se vinde vila, 4 camere, in complex rezidential,zona Leordeni, Ilfov, inchis cu poarta automata, zona foarte linistita, ferita de trafic, zgomot, cu vedere la Delta Bucurestiului. An constructie 2021, casa este compartimentata astfel: parter - living spatios cu iesire pe terasa, bucatarie mare inchisa cu iesire pe terasa (terasa se afla in spatele casei), baie de serviciu cu dus; etaj- hol spatios unde se gaseste un dressing foarte mare, 3 dormitoare ( 2 cu balcon), baie cu cada Casa individuala dar insiruita cu pereti separati si izolati intre cu polistiren (perete dublu cu vecinu) Pod izolat spuma celula inchisa +deschisa Placa de beton pod Geamuri tripane Vega Electrocasnice Electrolux +frigider Bosch +tv Sony Centrala digitala Weissman si termostat inteligent Weissman Hol intrare exterior termopan 2 locuri de parcare in interiorului complexului. Casa dispune de 2 aparate de aer conditionat, rulou aluminiu la unul dintre dormitoare. Casa este racordata la toate utilitatile orasului Popesti Leordeni Pardoseala, cu exceptia dormitoarelor ( unde avem parchet), este placata cu travertin ( inclusiv baile si peretii bailor). intre timp, am mochetat parterul. Toata mobila din casa este facuta la comanda , bucataria Mdf vopsit. Toate electocasnicele sunt noi, achizitionate in anul mutarii (2021), frgider, cuptor cu microunde incorporabil, cuptor pe gaz, hota, tv, masina de spalat, uscator de rufe. Casa se vinde complet mobilata si utilata In zona se gasesc hipermarketuri, Lidl, Mega Image, Kaufland, gradinite de stat sau private, scoala, liceu. 15 min cu masina pana la Ikea Pallady, 10 min cu masina pana la Centura Bucurestiului, 10 min cu masina pana la iesire in Splai. Cea mai apropiata gura de metrou este Dimitrie Leonida pe Sos Berceni Pot sa ofer mai multe poze in privat Multumesc! Case de vanzare - Popesti-Leordeni , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 3 camere Popesti-Leordeni Proprietar 160000 €
Vanzare casa/vila 3 camere Popesti-Leordeni Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Casa construita in 1969 din caramida cu planseu de beton. Bransamente active la gaze energie, apa, canal. De asemenea exista si o fantana.Se vinde utilata si mobilata. Curte amenajată după cum se vede in fotografii . Strada larga, in zona linistita de case.

160000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Ilfov, Popesti-Leordeni  - 74900 EURO Proprietar 74900 €
Vanzare casa 2 camere Ilfov, Popesti-Leordeni - 74900 EURO Popesti-Leordeni, Popesti-Leordeni , jud. Ilfov

Mihai Stoian Oferta -casa de vanzare P+1+M parcare inclusa Popesti Leordeni Oferim spre vanzare un imobil (P+1+M) situat intr-un ansamblu rezidential de vile insiruite , compus din:*Parter- 1 baie, 1 bucatarie si camera de zi*Etaj 1 baie si dormitor *Mansarda *Suprafata utila 65mp*Casa se vinde cu bucatarie utilata si mobilata , camera de zi si dormitor partial mobilate.*1 Loc de parcare inclus in pret*Teren cota indiviza 230mpCasa este izolata termic si are costuri mici la intretinere.Imobilul este racordat la reteaua de canalizare, curent,gaze, apa si detine centrala pe gaz proprie .Acces rapid la metrou statia Dimitrie Leonida (4 minute de mers pe jos).

74900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(