Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Bistrita Nasaud, Livezile - 900 EURO

900 €  De vanzare
- Ofer spre vanzare teren intravilan in localitatea Livezile situat la o distanta de 6 km de orasul Bistrita, in imediata vecinatate a strazii principale, intr-o zona linistita, nepoluata, cu o panorama superba. - Terenul are o suprafata de 3450 mp si este potrivit pentru cei care doresc sa construiasca in perioada urmatoare casa, cabana, pensiune cat si ca oportunitate de investitie, zona fiind in continua crestere si dezvoltare. - Utilitati : apa, retea de curent, internet, fantana, drum de acces pietruit din 2 parti, practicabil tot anul. - Terenul dispune de o usoara inclinatie, si ofera o frumoasa priveliste asupra zonei. - Este amenajat fiind plantati diversi arbusti ornamentali, vie, pomi fructiferi cu o diversitate de soiuri, locul fiind ingradit. - Acccept eventual si variante la schimb, apartament sau garsoniera. - Pentru mai multe informatii si detalii ma puteti contacta la nr. de telefon 744 - arata telefon - Rog seriozitate.

Pe site din 02-02-2024
Vizualizari 48
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Livezile.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Livezile. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Livezile.

Este Livezile zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Bistrita Nasaud, Livezile  - 6000 EURO Proprietar 6000 €
Vanzare terenuri constructii Bistrita Nasaud, Livezile - 6000 EURO Livezile, Livezile , jud. Bistrita Nasaud

Tiberiu Moldovan Vand terenuri ari hectare Vand diverse suprafete de teren, de la ari la hectare, acces si zona deosebite, localitate in plina dezvoltare.

6000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bistrita Nasaud, Livezile  - 12500 EURO Proprietar 12500 €
Vanzare terenuri constructii Bistrita Nasaud, Livezile - 12500 EURO Livezile, Livezile , jud. Bistrita Nasaud

Vand 31 ari in Livezile, jud. BN, teren drept, extravilan, doua drumuri comunale il delimiteaza, pozitionat la 500 m de drumul asfaltat ce duce spre Dumbrava, in zona construibila, in dezvoltare. Front 11.5 m, lungime 265. Acces la curent electric si apa . Cu CF, toate documentele in regula. Detalii la tel. 07******27 Terenuri - Livezile , Terenuri - Bistrita Nasaud

12500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(