Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Bacau, Magura - 10899 EURO

10899 €  De vanzare
Vand teren in Com.Magura.Sat Crihan.Terenul este de 500 m2 si este situat intre case . Este un loc perfect pentru casa . Inclus am si proiectul cu toate autoritatile de constructie . Pentru mai multe detalii sunati . Accept si unele variante +/- diferenta . Dar pretul difera la variante .

Pe site din 29-06-2021
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Magura.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Magura. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Magura.

Este Magura zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  500 mp Bacau, Magura  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare terenuri constructii 500 mp Bacau, Magura - 28000 EURO Magura, Magura , jud. Bacau

Alexandru Blanaru Teren 500mp Magura Farbe imprejmuit Proprietar vand 500mp2 teren Magura Farbe situat pe strada Bujorilor nr.13 (langa casa de apa si parcul cu pini) zona superba si linistita. Se poate vizita oricand fara a fi nevoie sa ma anuntati, are nr. pus pe poarta. Terenul este imprejmuit pe toate cele 4 laturi. Gard frontal (acces) din fier forjat cu centura de beton. Poarta din fier forjat pregatita pentru a fi automatizata prin culisare. Dimensiunile terenului sunt de 22 metri (acces) cu 24 metri (adancime), nivelat. Dispune de gaz si canalizare la drum. Stalp de curent la coltul proprietatii. Casa de peste drum are curent tras. Drum predat recent catre primarie de catre toti proprietarii de pe acesta, deci este public. Are camin de apa trasa. 13 pomi fructiferi diversi pe rod. Zona ferita de inundatii. Teren ideal pentru a se incepe o constructie. Fara agentii!

28000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bacau, Magura  - 28800 EURO Proprietar 28800 €
Vanzare terenuri constructii Bacau, Magura - 28800 EURO Magura, Magura , jud. Bacau

Oferim spre vanzare un teren extravilan, in suprafata de 7200 mp. Este amplasat in comuna Magura, judetul Bacau. Terenul este intabulat. Pretul este 4 euro/mp. Mai multe detalii la numarul: 07********99 Terenuri - Magura , Terenuri - Bacau

28800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bacau, Magura  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri constructii Bacau, Magura - 30000 EURO Magura, Magura , jud. Bacau

Proprietar vand 500mp2 teren Magura Farbe situat pe strada Bujorilor nr.13 (langa casa de apa si parcul cu pini) zona superba si linistita. Terenul este imprejmuit pe toate cele 4 laturi cu gard frontal (acces) din fier forjat cu centura de beton. Dimensiunile terenului sunt de 22 metri (acces) cu 24 metri (adancime). Dispune de gaz si canalizare la drum. Are apa trasa. 13 pomi fructiferi diversi pe rod. Poarta din fier forjat pregatita pentru a fi automatizata prin culisare. Zona ferita de inundatii. Teren ideal pentru a se incepe o constructie. Fara agentii! Terenuri - Bacau , Terenuri - Bacau

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bacau, Magura  - 30900 EURO Proprietar 30900 €
Vanzare terenuri constructii Bacau, Magura - 30900 EURO Magura, Magura , jud. Bacau

Vand suprafata de 600mp teren intravilan situat pe strada Plaiului din comuna Magura-zona Metalbac. Dispune de toate utilitatile: apa,gaz,curent electric,canalizare(nu fosa septica),internet. Terenul este imprejmuit cu gard. Zona linistita,accesul se face din strada Drumul Bisericii,recent asfaltata. Mai multe detalii la telefon. Terenuri - Magura , Terenuri - Bacau

30900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bacau, Magura  - 42900 EURO Proprietar 42900 €
Vanzare terenuri constructii Bacau, Magura - 42900 EURO Magura, Magura , jud. Bacau

Proprietar! 750 metri cu deschidere la asfalt - Drumul Bisericii. Sunt deja executate bransamente la curent si gaz pana la limita proprietatii. Lot intravilan 750 mp cu deschidere la str Drumul Bisericii in zona Magura Farbe, situat la intersectia cu str Atelierului. Deschiderea la Drumul Bisericii este de aprox 26m cu aprox 30m adancime. Absolut toate utilitatile. Terenuri - Magura , Terenuri - Bacau

42900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  2500 mp Bacau, Magura  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare terenuri constructii 2500 mp Bacau, Magura - 70000 EURO Magura, Magura , jud. Bacau

Alin Nicolau Teren 2500mp comuna Magura judetul Bacau Vand teren intravilan 2500 mp. Zona buna pentru casa sau investitii. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

70000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(