Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1500 mp Harghita, Miercurea Ciuc - 1000 EURO

1000 €  De vanzare
De vanzare teren intravilan 1500 mp ,situat in Miercurea Ciuc (Csiba-Mezesek),cu acte in regula.

Pe site din 29-06-2021
Vizualizari 333
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Miercurea Ciuc.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Miercurea Ciuc. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Miercurea Ciuc.

Este Miercurea Ciuc zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Harghita, Miercurea Ciuc  - 895000 EURO Proprietar 895000 €
Vanzare casa Harghita, Miercurea Ciuc - 895000 EURO Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc , jud. Harghita

O oportunitate remarcabila intr-o zona pitoreasca si linistita, doar la 4 km de Miercurea Ciuc! Aceasta proprietate cu un teren generos de 2600 de metri patrati ofera un stil de viata deosebit de placut si confortabil. ***Va rugam sa retineti ca anuntul de mai sus reprezinta o generalizare a facilitatilor oferite de aceasta proprietate. Cei cu adevarat interesati sunt bineveniti sa viziteze si sa descopere personal toate facilitatile si potentialul acestei locuinte.*** Casa cu un etaj si nivel subteran este situata intr-o locatie privilegiata, beneficiind de intimitate si frumusete naturala. Cu o suprafata generoasa de 200 de metri patrati, aceasta locuinta impresioneaza cu 3 dormitoare si 2 bai la etaj, oferind spatiu si confort pentru intreaga familie. La parter, veti gasi o baie suplimentara, un living spatios si o chicineta bine echipata, perfecte pentru momentele de relaxare si socializare cu cei dragi. Nivelul subteran surprinde cu o camera tehnica, un spatiu dedicat bucatariei si doua camari, oferind astfel o solutie practica pentru depozitare si organizare. in curte se gaseste o filegorie generoasa, conectata la apa si echipata cu o pivnita subterana, oferind conditii ideale pentru pastrarea alimentelor si a altor provizii. in partea din spate a curtii se afla o cladire tip grajd, construita in 2014, care poate servi diverse scopuri, de la depozitare la alte activitati practice. impreuna cu terenul vast, care poate fi amenajat conform preferintelor dumneavoastra, aceasta proprietate ofera oportunitati nelimitate pentru gradinarit, recreere sau alte activitati in aer liber. Aceasta casa reprezinta o investitie ideala pentru cei care apreciaza linistea si frumusetea naturii, fara a renunta la confortul si functionalitatea unei locuinte moderne. Contactati-ne astazi pentru a programa o vizionare si a descoperi toate avantajele acestei proprietati unice! Case de vanzare - Miercurea-Ciuc , Case de vanzare - Harghita

895000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Harghita, Miercurea Ciuc  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Harghita, Miercurea Ciuc - 120000 EURO Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc , jud. Harghita

- in Soimosu Mare, 12 km de Sighisoara- o casa rustica - casa de vacanta cu 150 de metri patrati pe doua niveluri - include si un foisor de 96 mp (suficient pentru aproximativ 60 de persoane) cu un cuptor pe lemn - casa este incalzita cu un cazan pe lemne de 35 kW iarna, radiatoare pe ambele nivele - cada dus + toaleta -casa este legata de filagoria printr-un pod, desubt se poate trece cu masina - la capatul casei, un depozit de lemne cu mansarda, care a fost integrat cu casa - in jumatatea din spate a casei, se poate urca si la etaj pri terasa din spate printr-o scara in spirala - terasa spate 20 mp - prima terasa fata 15 mp - terenul este de 1.600 mp - Exista 1 put in fata casei si un put forat in spatele foisorului - Beci din piatra naturala de 15 mp - sistem de camera video in 4 puncte Casa a fost construita in 2016, foisorul in 2018 - Sighisoara (Castelul lui Dracula) 12 km - Sangiorgiu de Padure (Castelul Rhèdey) 10 - Targu Mures 80 km -Miercurea Ciuc 80 km -Lacul Bezid 8 km - unic proprietar Orice oferta merita ascultata !!! Pentru mai multe informatii, +3670*****97 Case de vanzare - Soimusu Mare , Case de vanzare - Harghita

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Harghita, Miercurea Ciuc  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Harghita, Miercurea Ciuc - 60000 EURO Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc , jud. Harghita

Gigi Vand apartament 2 cam. Miercurea Ciuc Vand apartament 2 cam Miercurea Ciuc circular cu centrala termica proprie, balcon inchis. Pret 60000 euro negociabil la fata locului. Apartamentul este intabulat are cadastru si certificat energetic. Blocul urmeaza sa fie anvelopa.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Harghita, Miercurea Ciuc  - 89000 EURO Proprietar 89000 €
Vanzare apartament Harghita, Miercurea Ciuc - 89000 EURO Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc , jud. Harghita

Andrea Palffy Apartament cu 3 camere + garaj De vanzare in Miercurea Ciuc pe strada Eroilor, un apartament cu 3 camere situat la etajul III. Surafata apartamentului este 63 mp, care cuprinde: 3 camere, bucatarie, baie, debara, camara, balcon incorporat. Ferestre termopan, centrala termica proprie, garaj din caramida.Pret: 89.000 EurTel: sau .

89000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(