Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1500 mp Cluj, Mihaiesti - 16500 EURO

16500 €  De vanzare
Terenul cu grajd este situat la 25 km de Cluj-Napoca, (este de vanzare doar fasia de teren cu grajdul -1500 mp, nu si casa).Accesul se face direct din sosea, pe drumul European E81. Sura/Grajdul poate fi util pentru depozit .Grajdul se poate renova in scop turistic - promovarea traditiei.Poate fi folosit ca si constructie casa de vacanta sau cabana, sau in locul grajdului se poate ridica si depozit- merita vazut!Acte in regula +CF, apa, curent. Pret negociabil si avantajos (11 euro/ mp).Informatii tel : 0743367531., suprafata totala: 1500, Front stradal: 20

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 75
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata teren: 1500 m2
Front stradal: 20 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Mihaiesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Mihaiesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mihaiesti.

Este Mihaiesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Mihaiesti  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare casa Cluj, Mihaiesti - 130000 EURO Mihaiesti, Mihaiesti , jud. Cluj

Vand casa mult iubita si dorita, in sat Mihaiesti, com Sanpaul, jud Cluj, la 15 km de Baciu, construita in 2013. Casa este structurata pe 3 nivele, astfel: -subsol: bucatarie, spalatorie, camara, toaleta de serviciu si un hol unde sunt amplasate scarile si frigiderul -etaj 1: living, baie si hol -etaj 2: 2 dormitoare fiecare cu balcon propriu si 1 baie Casa este la strada principala, accesul in curte se poate face prin 2 intrari(prin garajul de la strada principala sau prin poarta amplasata pe o strada pietruita, paralel cu principala). Magazinul din sat este la 2 minute de mers pe jos, acolo fiind si o statie de bus. Terenul are o suprafata de 540 mp, iar casa are 138 mp. Pe teren se mai afla: -o anexa ce poate fi transformata in garsoniera, aceasta are 2 camere si o suprafata de 32 mp -o magazie ce contine camera pentru lemne si alte 2 camere ce pot fi folosite pentru depozitare. -beci -tarc mare pentru catel Langa gradina(unde sunt plantate legume, capsuni, zmeura, afini, un mur si via) se mai afla 2 anexe mici unde se pot depozita ustensilele de gradinarit. in curte sunt copaci fructiferi, precum meri, peri, pruni si un cires. Exista si generator electric pe benzina in caz de pana de curent cu circuit electric pana in casa. Incalzirea se face cu ajutorul unui termosemineu conectat la toate caloriferele cu ajutorul unei pompe electrice. Datorita tipului de constructie, incalzirea are un cost redus(certificat de performanta energetica cu eficienta energetica ridicata). Casa dispune de un boiler pentru apa calda(mixt- electric si pe lemne; iarna se incalzeste apa de la termosemineu, asadar nu mai trebuie pus boilerul in priza). Casa este complet izolata si sunt usi duble metalice la ambele intrari(cea de jos din bucatarie si cea din living). De asemenea, exista termopane si plase anti-insecte la toate geamurile, canalizare, apa de Cluj la robinet si hidrofor cu 2 fantani. Casa se vinde complet mobilata si utilata, exceptand mobilierul pentru copil si anumite electrocasnice. Traficul spre oras este minim, motiv pentru care am si ales aceasta zona. Intrarea pe autostrada este la 8 min de mers cu masina. Pentru alte informatii sau pentru a programa o vizita, nu ezitati sa ne contactati! Case de vanzare - Mihaiesti , Case de vanzare - Cluj

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(