Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1800 mp Bucuresti, Padure - 270000 EURO

270000 €  De vanzare
Ciobanu Marius Teren 1800mp Moara Vlasiei, Padurea Biglaru. Terenul se afla langa Padurea Biglaru si are deschidere de 43m la Strada Artarului. Pe teren se afla 10-12 pomi fructiferi de marimi mici si medii(prun, cires, visin, mar) si 2 nuci(pe unul din hotare). Sunt dispusi in aliniament, in asa fel incat nu ar incurca viitoarele constructii. Amplasarea terenului vine la pachet cu doua "inconveniente": linistea si trilul diferitelor pasari ale padurii. Pretul este de 150 de euro/mp. Telefon: 0766655014 0745124553 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 13-08-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1800 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Moara Vlasiei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Moara Vlasiei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Moara Vlasiei.

Este Padure zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Teren | 21.000 mp | Moara Vlasiei | Caciulati | la cateva minute de A3 Agentie - 0 comision - exclusivitate 315000 €
Teren | 21.000 mp | Moara Vlasiei | Caciulati | la cateva minute de A3 Padure, Moara Vlasiei , jud. Ilfov

Va prezint o oportunitate de investiție în Moara Vlăsiei, la doar câțiva pași de Ferma Hanul Ancuței. Terenul cu o suprafață de 21.000 de metri pătrați, reprezintă un cadru perfect pentru dezvoltarea proiectelor într-un mediu rural liniștit și captivant. Situat într-o zonă în care se regăsesc utilități și facilități necesare, inclusiv acces la infrastructură de transport și conexiuni cu autostrada A3, terenul oferă un echilibru între izolare și accesibilitate. Suprafața generoasă a terenului oferă posibilitatea de a construi diverse tipuri de structuri, de la locuințe individuale sau colective până la facilități comerciale sau industriale. Caracteristicile terenului, incluzând natura sa extravilană și dimensiunea generoasă, îl recomandă drept o alegere strategică pentru orice planuri de construcție sau dezvoltare pe termen lung. Cu resursele necesare la îndemână, aceasta proprietate generoasa, se pretează perfect pentru a găzdui proiecte diverse și ambițioase Nu ratați șansa de a achiziționa acest teren cu multiple posibilități de valorificare! Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati!

315000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(