Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Ilfov, Moara Vlasiei - 65000 EURO

65000 €  De vanzare
Teren intravilan 5000mp cu deschidere de 20ml la padure si la lac. Utilitati: -curent la 50m, in partea sudica a terenului (pe malul lacului) -apa si canalizare se lucreaza in acest moment Regimul tehnic conform Certificat De Urbanism: S/D+P+1E+M POT MAXIM 35% CUT 1.05% Terenuri - Moara Vlasiei , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

Pe site din 10-10-2024
Vizualizari 63
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 5000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Moara Vlasiei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Moara Vlasiei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Moara Vlasiei.

Este Padure zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Moara Vlasiei  - 58000 EURO Proprietar 58000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Moara Vlasiei - 58000 EURO Padure, Moara Vlasiei , jud. Ilfov

Teren langa padurea Moara Vlasiei, zona superba langa padure , aer curat si liniste la doar 15 min de Baneasa. Terenul este pozitionat cu latura cea mai mare chiar pe liziera padurii , aprx 30 ml deschidere la padure Terenul are acces pe 2 drumuri: Unul pietruit pe liziera al primariei si unul privat ( de servitute ) cu latimea de 5m si care se termina in lot ( vezi schita ) Utilitatile sunt pe strada ( gaz si curent ) Acces usor din DN1 sau A3 Statie transport public exact in capatul strazii Terenuri - Berceni , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

58000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren | 21.000 mp | Moara Vlasiei | Caciulati | la cateva minute de A3 Agentie - 0 comision - exclusivitate 315000 €
Teren | 21.000 mp | Moara Vlasiei | Caciulati | la cateva minute de A3 Padure, Moara Vlasiei , jud. Ilfov

Va prezint o oportunitate de investiție în Moara Vlăsiei, la doar câțiva pași de Ferma Hanul Ancuței. Terenul cu o suprafață de 21.000 de metri pătrați, reprezintă un cadru perfect pentru dezvoltarea proiectelor într-un mediu rural liniștit și captivant. Situat într-o zonă în care se regăsesc utilități și facilități necesare, inclusiv acces la infrastructură de transport și conexiuni cu autostrada A3, terenul oferă un echilibru între izolare și accesibilitate. Suprafața generoasă a terenului oferă posibilitatea de a construi diverse tipuri de structuri, de la locuințe individuale sau colective până la facilități comerciale sau industriale. Caracteristicile terenului, incluzând natura sa extravilană și dimensiunea generoasă, îl recomandă drept o alegere strategică pentru orice planuri de construcție sau dezvoltare pe termen lung. Cu resursele necesare la îndemână, aceasta proprietate generoasa, se pretează perfect pentru a găzdui proiecte diverse și ambițioase Nu ratați șansa de a achiziționa acest teren cu multiple posibilități de valorificare! Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati!

315000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(