Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Teren Mogosoaia stradal si cu toate utilitatile (2600 + 1600 MP)

420000 €  De vanzare
Apulum 94 are placerea sa va prezinte spre achizitie doua loturi de teren in orasul Mogosoaia situat in zona de nord a Bucurestiului. Proprietatea consta din doua loturi de teren in suprafata totala de 4200 mp (2600 cu 1600mp) l-iberi, fara constructii pe el si avand deschidere ata la drumul principal cat si la cel de acces (ambele asfaltate si cu toate utilitatile). Dimensiuni Teren: - Front stradal: 77 ml (la drumul Bucuresti-Targoviste); - Adancime: 62 ml (la drum local asfaltat). - Terenul beneficiaza de toate utilitatile: apa curenta, canalizare, gaz si curent. Se preteaza perfect pentru dezvoltare imobiliara, sediu firma, supermarket sau rezidential fiind complet conectat la infrastructura localitatii. Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Persoanele interesate pot lua legatura cu noi pentru mai multe detalii de Luni pana Duminica inclusiv. Comision Cumparator: 0!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 10-03-2024
Vizualizari 111
Persoane interesate 2

Caracteristici:

Suprafata teren: 4200 m2
Front stradal: 77 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Mogosoaia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Mogosoaia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mogosoaia.

Este Nord zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Nord  - 98500 EURO Proprietar 98500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Nord - 98500 EURO Nord, Mogosoaia

MALL COLOSSEUM - IMOBIL NOU PREMIUM - Bun venit ACASA , CZR RESIDENCE ! Va oferim APARTAMENTE NOI in IMOBIL DEOSEBIT de 4 etaje cu lift, DIRECT DE LA DEZVOLTATOR CU EXPERIENTA care poate dovedi calitatea facuta istoric si care ofera GARANTII de exceptie, notarial inregistrate, DESIGUR! Sunt disponibile apartamente de 2 si 3 camere si suprafete utile de la 55 la 67 mp la care se adauga balcoanele / terase generoase , compartimentate in mai multe variante cu vedere la Sosea sau cu vedere in spatele imobilului. Amplasat in zona de nord a Capitalei, la doar 2 minute de Centrul Comercial Colosseum si cateva minute de Centrul multimodal de metrou/STB/Parking supraetajat Straulesti, bine conectat cu Centura Bucurestiului Aeroportul sau Parcurile Mogosoaia ori Chitila, imobilul de 4 etaje ofera tot confortul, are chiar si lift Schindler, mare, de 4 persoane, si ofera si locuri de parcare/garare convenabile. Cum ar fi sa aveti si posibilitatea de a inspecta pe etape constructia? Ar fi asta o garantie buna pt a sti ca investitia dvs este sigura, si ca veti locui intr-un imobil sigur, de calitate? Intrucat credem in calitate accesibila, si cum imobilul nu este finalizat la aceasta data, puteti bifa si acest aspect! Apartamentele vor fi predate la cheie peste standardul zonei, incluzand urmatoarele dotari: * GRESIE / FAIANTA ; * PARCHET ; * OBIECTE SANITARE ; * USI INTERIOARE ; * VIDEOINTERFON ; * PRIZE SI INTRERUPATOARE ; * Fibra optica pt TV si Net ; * CENTRALA TERMICA PROPRIE ; * INCALZIRE PRIN PARDOSEALA. * Geamuri Tripan de calitate. Finisajele pornesc de la gletul Fino Bello, Italia, si vopsea lavabila, culoarea, tipul de parchet, tipul si modelul usilor, sau al obiectelor sanitare ale baii, etc. fiind la alegerea clientului, care primeste un buget generos in acest sens, din nou peste standardul zonei. Sugeram cu tarie sa ne contactati pt a clarifica orice aspect va ganditi ca ar fi necesar inaintea unei decizii, OPORTUNITATEA este mare, si OCAZIA UNICA! 2 camere - Sectorul 1 , 2 camere - Bucuresti

98500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Ilfov, Mogosoaia  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Ilfov, Mogosoaia - 350 EURO lunar Nord, Mogosoaia , jud. Ilfov

Proprietar, inchiriez apartament 2 camere in Mogosoaia in complex rezidential la 1km de iesirea din Bucuresti. Zona reper: Mega Image-Parcul Mogosoaia (100m). Statie RATB si tren langa bloc (11 min pana la Gara Nord la fiecare 30min), interfon, lift, supraveghere video, vecini linistiti. Etaj 3/4, 55mp (balcon inclus) Apartamentul se inchiriaza mobilat complet si dispune de centrala termica, frigider, aragaz, masina de spalat rufe, aer conditionat, balcon inchis, apometre. Chirie in avans pe 1 luna + 400euro garantie. 2 camere - Mogosoaia , 2 camere - Bucuresti - Ilfov

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(