Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Constanta, Constanta - 650 EURO lunar

650 €  De inchiriat
Tiberiu Ofer spre inchiriere spatiu comercial Constanta Ofer spre inchiriere spatiu comercial 70m2 ,in Constanta, str:Tulcea, nr:7, bl:S4, sc:A, ap:1, ideal pentru cabinet medical, birouri,etc. Pret 650 euro negociabil, relatii la tel:

Pe site din 14-03-2024
Vizualizari 86
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 70 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Constanta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Constanta, Constanta  - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere spatii comercial Constanta, Constanta - 800 EURO lunar Constanta, Constanta , jud. Constanta

Comision agentie 50% Acest spatiu comercial de 100 mp este situat in inima orasului Kogalniceanu si ofera oportunitati excelente pentru diverse afaceri. Amplasat la etajul 1 intr-o cladire moderna si atractiva, acesta beneficiaza de o pozitie centrala, in apropiere de principalele artere rutiere si de zone cu trafic intens. Intrarea in spatiu se face printr-o fatada larga, prevazuta cu geamuri mari, care permite o vizibilitate optima si atrage atentia potentialilor clienti. Interiorul este spatios si bine iluminat, datorita luminilor ambientale si zonei vitrate mari catre strada principala. Spatiul poate fi configurat in functie de necesitatile si preferintele afacerii respective, oferind optiuni versatile de amenajare. Podelele sunt din material durabil si usor de intretinut, iar peretii sunt in tonuri neutre, permitand personalizarea si adaptarea la imaginea brandului sau stilului afacerii tale. Spatiul beneficiaza de instalatii sanitare moderne, incluzand 2 grupuri sanitare pentru clienti si personal. in ceea ce priveste facilitatile suplimentare, spatiul comercial dispune de un sistem de climatizare eficient, centrala pe gaze, care asigura un mediu confortabil atat pentru clienti, cat si pentru angajati. Exista, de asemenea, acces la internet de mare viteza, ceea ce faciliteaza activitatile legate de tehnologie si comunicare. in exterior, spatiul comercial are acces la o zona de parcare generoasa, ceea ce ofera o comoditate suplimentara pentru clienti. De asemenea, beneficiiti de o locatie avantajoasa in ceea ce priveste vizibilitatea si accesibilitatea, cu prezenta unor magazine si facilitati importante in vecinatate. in concluzie, acest spatiu comercial de 100 mp in Kogalniceanu reprezinta o oportunitate excelenta pentru dezvoltarea unei afaceri prospere. Amplasarea centrala, designul modern si facilitatile adecvate il fac potrivit pentru diverse activitati comerciale si atrage atentia clientilor. Exista posibilitatea inchirierii si spatiului de la parter, acces stradal, zona vitrata mare, vizibilitate si trafic pietonal - pret 1000 euro Birouri - Spatii comerciale - Mihail Kogalniceanu , Birouri - Spatii comerciale - Constanta

800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Constanta, Constanta  - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere spatii comercial Constanta, Constanta - 2500 EURO lunar Constanta, Constanta , jud. Constanta

serpedin rian Spatiu comercial Inchiriez spatiu comercial 18 mp .Tomis colt ci Ion Ratiu.Liber!

2500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Constanta, Constanta  - 2500 EURO lunar Proprietar 2500 €
Inchiriere spatii comercial Constanta, Constanta - 2500 EURO lunar Constanta, Constanta , jud. Constanta

Majed Mahouk Inchiriez spatiu comercial bld. Mamaia(capitol) Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial in zona Capitol(Bld. Mamaia)Suprafata utila de 250 mp si cu o suprafata de teren de 250 mpSpatiul este amplasat intr-o zona centrala stradala, constructia fiind  independenta, adica nu este la parter de blocAre toate utilitatile necesare functionariiSpatiul, datorita pozitionarii, este pretabil pentru diferite activitati, in functie de necesitatea fiecaruiaPenteu mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati

2500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Constanta, Constanta  - 69000 EURO lunar Proprietar 69000 €
Inchiriere spatii comercial Constanta, Constanta - 69000 EURO lunar Constanta, Constanta , jud. Constanta

George vand spatiu comercial Vand spatiu comercial cu activitate salon de infrumusetare situat in Tomis Nord. Are doua intrari, alee de acces in proprietate. Pretabil pentru orice fel de activitate. Suprafata utila de 42 mp + spatiu de depozitare sub el. in prezent este inchiriat si functioneaza ca salon. Pret 69000 de euro.

69000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(