Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Dambovita, Slobozia Moara - 48999 EURO

48999 €  De vanzare
Croitoru Vrei o casa la tara? Hai aici! Vrei sa te muti la curte, langa Bucuresti? Acum este momentul sa faci aceasta investitie! La aproximativ 30 de km de Bucuresti, in Slobozia Moara, Dambovita, te asteapta casa bunicilor cu modificari importante, incat tu te poti muta chiar azi in aceasta casa! Este gata de locuit, cu o gradina generoasa si aer curat, departe de agitatia orasului.Ce gasesti aici?- o curte generoasa - 1 000 de m patrati/ suprafata construita 103 m patrati- casa are 3 camere+ baie+ bucatarie- boiler pentru apa calda- centrala pe lemne si carbune, ca sa ai o iarna calda, iti dau la pachet si lemne de foc si carbuni- pompa de apa- hidrofor- calorifere de aluminu in fiecare incapere- baia are zona de cada si dus- supraveghere video pentru curte si casa, 24/24, ca sa fii mereu in siguranta si tu, si casa, daca nu esti acasa- porti cu inchidere electrica- aer conditionat in fiecare incapere- garaj cu 2 spatii pentru masini- magazie pentru ce vrei tu- camera separat pentru centrala- fosa septica- curtea este mare si are trandafiri, pomi fructiferi si posibilitatea ca tu sa iti faci o gradina 100% bio, ca la buniciPretul este negociabil si este in valoare de 48.999 euro

Pe site din 23-01-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Slobozia Moara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Slobozia Moara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Slobozia Moara.

Este Slobozia Moara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Dambovita, Slobozia Moara  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare terenuri constructii Dambovita, Slobozia Moara - 65000 EURO Slobozia Moara, Slobozia Moara , jud. Dambovita

Vintila Adrian De vanzare Teren intavilan +extravilan 15412 mp Sloboziq Moara ,Jud Dambovita Se vinde:1-Teren extravilan ,categoria de folosinta arabil in siprafata de 4741mp situat in comuna Slobozia Moara judetul Dambovita2-Teren extravilan ,cwtegoria de folosinta arabil in siprafata de 445mp situat in comuna Slobozia Moara judetul Dambovita3- Teren extravilan ,cwtegoria de folosinta arabil in siprafata de 1082mp situat in comuna Slobozia Moara judetul Dambovit4-Teren extravilan ,categoria de folosinta arabil in siprafata de 1800mp situat in comuna Slobozia Moara judetul Dambovita5-Teren extravilan ,categoria de folosinta arabil in siprafata de 918mp situat in comuna Slobozia Moara judetul Dambovita6-imobil situat in Slobozia Moara jud Dambovita compus din teren intravila in siprqfata de 1215 mpdin care 419 curti -corstructii si 796mp arabil7-Teren extravilan ,categoria de folosinta arabil in siprafata de 3000 mp situat in comuna Slobozia Moara judetul Dambovita8-#Teren extravilan ,categoria de folosinta arabil in siprafata de 2056mp situat in comuna Slobozia Moara judetul Dambovita9-Teren extravilan ,categoria de folosinta arabil in siprafata de 155mp situat in comuna Slobozia Moara judetul Dambovita

65000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(