Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 4280 mp Olt, Negreni - 10500 EURO

10500 €  De vanzare
Vand teren de casa cu gradina negreni/olt.Pozitionare-la 2 km de drumul european E574 pe str principala la nr 141.Drumul pana si din fata casei este asfaltat,suprafata 4280 m2,deschidere la drum de 26 m,pe teren se afla construita o casa batraneasca si un patul din fier masiv pt depozitarea cerealelor,pomi fructiferi(pruni)o vie si o gradina pt legume si zarzavaturi,un nuc masiv,un brad inalt si salcami.Distante rutiere Scornicesti 8 km,Slatina 25 km,Pitesti 50 km,Bucuresti 155 km.La achizitionarea terenului se ofera GRATIS inca un teren de cca 1200 m2,in spatele terenului propriu-zis., suprafata totala: 3188 mp,toate actele la zi. Front stradal: 26.00 , Suprafata terenului: 3188,0 m2,

Pe site din 17-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 4280 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Negreni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Negreni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Negreni.

Este Negreni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  3188 mp Olt, Negreni  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii 3188 mp Olt, Negreni - 15000 EURO Negreni, Negreni , jud. Olt

Cristian Teren pentru casa Vand teren pentru constructia unei vile in localitatea Negreni judet Olt.Pozitionare-la 2 km de drumul european E574 pe str principala la nr 141.Drumul pana si din fata casei este asfaltat,suprafata 3188 m2,deschidere la drum de 26 m.Pe teren se afla construita o casa batraneasca si un patul din fier masiv pt depozitarea cerealelor,,un brad inalt!Gardul de plasa este facut recent.Distante rutiere Scornicesti 8 km,Slatina 25 km,Pitesti 50 km,Bucuresti 155 km!Foarte aproape de Drumul Expres Pitesti Craiova!Pretul este negociabil!

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(