Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Buzau, Nehoiu - 5400 EURO

5400 €  De vanzare
IDEAL pentru construirea unei cabane de munte sau casa de vacanta , pozitia acestui teren cu vedere la peisaje mirifice, oferind cele mai frumoase privelisti . unicee.. .Zona in plina dezvoltare turistica se numeste SIRIU si este la doar 4 km de orasul NEHOIU si la 45 km de BRASOV . Stalpul de Electricitate l_am tras in colaborare cu vecinu direct linga teren ,pe razor. Apa am tras_o direct din munte, cu 2 iesiri , si presiune mare.. Apa curata de izvor, Gratuita toata viata,;; . TERENUL SE AFLA CHIAR DEASUPRA LA SOSEAUA DN 10, PE O COLINA ,URCAND 30 M LA PICIOR O PANTA. ..Zona populata de oameni simpli de la munte (Vecini) cumsecade cu indeletniciri precum cioplitul in piatra de munte.si oieritul.. Chiar vizavi de teren se afla un rau. Raul Buzau., unde se pot pescui pastravi , si la 30 m in fata sant Muntii cu stanci golase ...La baza muntelui este si o pestera mica . Sant atractii turistice in aceasta zona precum Lacul fara fund, Cascada Casoca si nu in ultim rand Barajul Siriu cu pensiuni ,popasuri si MULTE ALTELE... Este si Lacul, pe o intindere de 15 km unde se poate PESCUI si vana in preajma si unde se afla in imediata apropiere o oaza numita Izvorul Bucuriei.. ceva unicat pe marginea lacului . .Pentru adapost de vant pe teren, am creat o perdea de 12 salcami plantati pe creasta terenului, si langa , un rand cu pomi fructiferi diferiti.nuci, pruni,peri ,meri ,visini,ciresi aluni.Am pus si trandafiri. Fosa septica zidita in constructie aproape terminata.Terenul este USOR INCLINAT 35 grade ...atentiee... dar se poate construi FACIL .. ORICE DORITI .in doua modalitati.1. Se indreapta terenul si se face parapet de sprijin din piatra, 2 Se face pe piloni .piatra jos si lemn sus.. Avem vecini care au case chiar in spatele nostru,.lateral, si in fata;DECI AU CONSTRUIT IN ACELEASI CONDITII... ca la munte.. NU???.Deci nu santem izolati de lume.,. avem vecini de jur imprejur.. .Accesul la teren se poate face in 2 moduri; 1); URCAM la picior din dn10 direct.. 30 de metri. sau2); pe DRUM AUTO din soseaua dn10 pana la a doua casa de teren, unde se infunda,. dar ajungi fara sa urci deloc mergand printre case 40m. Si pentru oameni destepti; se poate... doi stalpi, un cablu si motor,,,direct din dn10 ... gata telefericul si se urca frumos.sau se cara bagaje sau greutati. cat si materiale de constructie . .Am TOATE actele in regula .Pe teren am carat 3 masini de borduri a cate 70 kg fiecare ,cumparate cu 1000 lei masina in vederea crearii de alei,si scari sau alte necesitati la constructia gardului.ATENTIE. cine cumpara terenul CUMPARA si bordurile dealtfel foarte necesare si binevenite oricarui cumparator de buna credinta care vrea sa intemeieze ceva pe acest teren.SI NU SANT CUPRINSE IN PRETUL TERENULUI.respectiv 3000 lei . .Pretul este FIX siNEDISCUTABIL.aviz carcotasilor... accept si VARIANTE AUTO la valoarea REALA de 6500 euro pe piata.SUNATI daca e cava serios. NU RASPUND LA MESAJE

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Nehoiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Nehoiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Nehoiu.

Este Nehoiu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Buzau, Nehoiu  - 16000 EURO Proprietar 16000 €
Vanzare terenuri constructii Buzau, Nehoiu - 16000 EURO Nehoiu, Nehoiu , jud. Buzau

Teren situat la intrarea in orasul Nehoiu dinspre Buzau, str.Ion Andreescu, in suprafata de 620 mp, cu posibilitate de extindere, potrivit pentru constructia de hala, casa de vacanta, pensiune, atelier sau alte activitati comerciale sau recreative.Terenul are carte funciara si se afla chiar pe malul raului Buzau, cu acces direct de la strada si catre rau, la 150 de metri de DN 10 Buzau-Brasov si 500 metri de centrul orasului Nehoiu. Zona de munte superba, linistita, cu oameni seriosi si gospodari in imprejurimi. Deschidere la drum, 24 metri, deschidere raul Buzau, 22 metri. Utilitatile, curent, apa, canal, se afla la aproximativ 20 metri distanta iar terenul e inclus in Planul Urbanistic pentru trecerea in intravilan in cursul anului 2024. Pret usor negociabil, posibilitate de plata in mai multe rate.Detalii la telefon. Terenuri - Nehoiu , Terenuri - Buzau

16000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(