Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Teren de Vanzare I Land For Sale - ZIOS Sibiu - 19952 mp

339184 €  De vanzare
Zona Industrială Ocna Sibiului se întinde pe o suprafață plană de 51 de hectare, în intravilanul orașului Ocna Sibiului. Locația este plasată într-o regiune în plină dezvoltare economică a Județului Sibiu. Parcelelele de teren cu o suprafață totala de 19952 mp, dispun de o infrastructură modernă, adaptată cerințelor individuale ale companiilor care se vor stabili aici, pentru a le asigura acestora dezvoltarea unor afaceri de succes. Infrastructura : ZIOS – Zona Industrială Ocna Sibiului dispune de o infrastructură modernă și inteligent construită, care poate fi ușor adaptată cerințelor individuale ale cumpărătorilor: Drum de trafic greu - stradă asfaltată cu trotuar, investitorilor li se va acorda dreptul de servitute convențională de acces. Curent Electric Gaze naturale medie presiune E-ON Gaze naturale mare presiune Transgaz Branșament de apa Conducta de apă potabilă Canalizare menajera cu stație de epurare funcțională Canalizare Pluviala Telefonie si internet Cale ferata la cerere Avantajele investiției : Zona Industrială Ocna Sibiului este situată într-o zonă centrală a României, la numai 5 kilometri de Autostrada A1, 8 kilometri de Aeroportul Internațional Sibiu și 13 kilometri de municipiul Sibiu. • Terenul de construcții este solid, neinundabil, iar suprafața plană oferă posibilitatea realizării cu costuri minime a investiției. • Mediul de afaceri prietenos și atractiv, pentru dezvoltarea proiectelor de investiții, promovat de administrația locală. • Sibiul este un centru universitar puternic, care furnizează specialiști excelent pregătiți pentru domeniile de activitate solicitate pe piața muncii. Pentru a stabili o întâlnire contactați ne la telefon 0752 753 598 sau prin email : [email protected]

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 04-09-2023
Vizualizari 104
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 19952 m2
Front stradal: 174 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ocna Sibiului.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ocna Sibiului. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ocna Sibiului.

Este Ocna Sibiului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Ocna Sibiului  - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Ocna Sibiului - 18000 EURO Ocna Sibiului, Ocna Sibiului , jud. Sibiu

Marius Schlosser Vand Schimb teren 3200 mp in Ocna Sibiului acces usor pe drum pietruit Vand sau schimb teren in Ocna Sibiului.Acces pe drumul de la Hotel Criss sau din oras mai sus de primarie.Terenul este la 800m de primarie. Deschidere la strada de 16 m . Suprafata totala 3200m.Accept si unele schimburi.Terenul se preteaza ptr agricultura, constructii casa de vacanta. SE POATE TRECE IN INTRAVILAN Zona insorita , usor accesibila .15 km din centrul sibiului

18000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(