Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 5088 mp Hunedoara, Orastie - 25440 EURO

25440 €  De vanzare
Vand teren intravilan intabulat in suprafata de 5088 mp in satul Sereca, comuna Beriu la 10 km de mun. Orastie, jud. Hunedoara. Utilitati la poarta: curent electric joasa tensiune, apa potabila, canalizare, drum asfaltat. Front stradal mai mare de 50 m, forma geometrica relativ regulata, dreptunghi 50 m x 100 m integral intravilan. Terenul se preteaza pentru constructie casa, ferma sau firma. Suprafata generoasa asigura intimitate si posibilitati de dezvoltare. Peisaj larg fara sa fie obstructionat de alte cladiri. Zona este linistita, nepoluata, pitoreasca. Pret: 5 euro/mp. La cerere poate fi parcelat in doua sau trei loturi, insa se aplica pretul de 7 euro/mp. Pentru detalii si vizitare rog sunati la numarul afisat.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 06-09-2023
Vizualizari 55
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 5088 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Orastie.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Orastie. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Orastie.

Este Orastie zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Orastie  - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Orastie - 59000 EURO Orastie, Orastie , jud. Hunedoara

2000mp, (31x64 mp) strada codrului nr. 29, Orastie, Jud. Hunedoara. Terenuri - Deve , Terenuri - Alba

59000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Orastie  - 26500 EURO Proprietar 26500 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Orastie - 26500 EURO Orastie, Orastie , jud. Hunedoara

Vand 6630 m² (0,6630 Ha, adica peste 66 ari) teren arabil extravilan, situat in Orastie spre Pricaz, 1 km vest de Terpena si I.M.Orastie si 300 m sud-vest de cele trei turnuri, numite CT-Zona. Deschidere N>S 22,61 m si lungimea E>V de 294 m. Teren frumos cu relief variat: ~1/3 Plan +1/3 Panta Lina (~H=15%)+1/3 Plan. Drumuri de acces din orice directie chiar si auto pe ambele capete (ex: drum pamant 100 m pana la beton/asfalt str N. Titulescu). Peisaj vedere panoramica 360°. Sol foarte roditor. Utilitati zona: ~150m-300 m Nord curent, gaz metan, apa, asfalt si linii cale ferata CFR. Bun pentru agricultura si tot felul de investitii si constructii civile/industriale dezvoltatori, parc panouri fotovoltaice-eoliene, case, ferme, zootehnie, sere, vie, livada, plante tehnice sau medicinale, stana de oi etc. PRET: 26500 €, negociabil. Nu ratati ocazia, sunati-ma pentru detalii. Terenuri - Orastie , Terenuri - Hunedoara

26500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(