Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Ostrovu Mare - 3800 EURO

3800 €  De vanzare
De vanzare teren in Ostrovu Mare chiar la 5minute de Dunare pentru mai multe detali sunati la tel.

Pe site din 14-05-2023
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ostrovu Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ostrovu Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ostrovu Mare.

Este Ostrovu Mare zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mehedinti, Ostrovu Mare  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Mehedinti, Ostrovu Mare - 65000 EURO Ostrovu Mare, Ostrovu Mare , jud. Mehedinti

Vand cabana de vacanta A-frame si teren in suprafata de 621mp, in Ostrovu Mare, com. Gogosu, jud. Mehedinti. Cabana este construita in anul 2022, avand o suprafata de 89 mp, compusa din parter si mansarda. La parter, living cu bucatarie open space, baie si dormitor iar la mansarda doua spatii de dormit, open space. Cabana este construita din lemn, izolata cu vata de sticla de 15cm, acoperita cu tigla metalica, intetiorul este din lambriu, usi si paturi din lemn, fatada principala din sticla. In prelungirea cabanei este construita o terasa acoperita , loc pentru gratar, complet utilat cu chiuveta si spatiu de depozitare, doua magazii si baie de curte, complet utilata iar in prelungirea acestora, o terasa descoperita si livada cu pomi in suprafata de 389 mp. Terenul este imprejmuit, situat langa Dunare, avand construit un ponton si acces pentru lansarea de ambarcatiuni pe apa. Cabana si anexele sunt complet utilate . Dotari: Apa curenta, canalizare, internet si cablu prin fibra, camere de supraveghere, aer conditionat, semineu electric, TV smart in living si dormitor, canapea extensibila, mobilier nou, bucatarie complet utilata cu frigider, cuptor cu microunde, lada frigorifica, aragaz cu butelie, friteuza, esspresor cafea, vesela si tacamuri. Zona este linistita, adorata de pescari, cu peisaje frumoase si intr-o continua dezvoltare. Locatia este situata pe insula, la 15 min de orasul Negotin, Serbia, cu acces prin Vama Portile de Fier 2. Pretul este 65000 euro negociabil. Fotografii si detalii suplimentare, la cerere. Case de vanzare - Ostrovu Mare , Case de vanzare - Mehedinti

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(