Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 400 mp Ilfov, Otopeni - 63500 EURO

63500 €  De vanzare
Teren Intravilan Otopeni 400 mp Proprietar vand teren situat in Otopeni cu suprafata de 400mp si deschidere de 18ml. Terenul se afla pe str. 23 August si este pozitionat intre case. Zona este in plina dezvoltare. Ideal pentru constructie casa. UTILITATI: Terenul are toate utilitatile, respectiv gaz, curent electric, apa si canalizare. VECINATATI : Mega Image, Luxor Pentru mai multe detalii: 0729 756 004

Pe site din 20-12-2019
Vizualizari 12
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 400 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Otopeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Otopeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Otopeni.

Este Est zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Ilfov, Otopeni  - 106000 EURO Proprietar 106000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Ilfov, Otopeni - 106000 EURO Est, Otopeni , jud. Ilfov

Va propun, spre vanzare, un apartament cu 3 camere, complet mobilat si utilat, situat intr-un bloc nou, parte dintr-un ansamblu rezidential din Otopeni, ce se preteaza atat pentru destinatie rezidentiala, cat si ca investitie (inchiriere pe termen scurt, mediu si lung), la 10 minute de mers pe jos de viitoarea statie de metrou Bruxelles, cu acces facil catre magazine, restaurante, parcuri, cafenele, scoli/gradinite (private si de stat), sali de fitness, terenuri de tenis, DN1, Aeroport Otopeni, Centura etc. Apartamentul este foarte luminos (orientare Est ), foarte spatios si foarte bine compartimentat, avand un living spatios si o bucatarie retrasa, iar, pe zona de odihna, doua dormitoare si doua bai (o baie cu cada si un WC de serviciu). Beneficiaza de o terasa deschisa foarte generoasa, pe aproape toata lungimea apartamentului, si doua balcoane pentru fiecare dormitor si de multiple spatii de depozitare. Imobilul se preda complet mobilat si utilat, astfel ca viitorul cumparator se poate muta imediat sau il poate promova direct spre inchiriere. Include 1 loc de parcare. Structura blocului este pe cadre din beton armat, peretii interiori, exteriori si de compartimentare sunt construiti din caramida. Beneficiaza de finisaje de calitate superioara, accesul in complex este securizat, cu bariera, iar costurile de intretinere sunt minime, imobilul este racordat la toate utilitatile. 3 camere - Otopeni , 3 camere - Ilfov

106000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Bucuresti, Est  - 218000 EURO Proprietar 218000 €
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Est - 218000 EURO Est, Otopeni

Maria Matei Vila Individuala P+1 in Otopeni Proprietar, ofer spre vanzare casa individuala cu regim de inaltime P+1, construita pe o suprafata totala de 271mp din care 241mp sunt ocupati de casa si 30mp reprezinta un drum de servitute, asfaltat si folosit pentru acces si parcare. Casa din caramida cu structura de beton armat are o suprafata desfasurata de 124.3mp. Suprafata utila este de 100mp, iar interiorul a fost modernizat recent. Locuinta dispune de toate utilitatile necesare: apa, canal, electricitate, incalzirea se face cu centrala pe gaz si calorifere din aluminiu. Parterul include un living de 28.1mp, o bucatarie de 8.5mp, un hol si casa scarilor de 8.9mp, o baie de 3.6mp si o terasa de access de 2mp. La etaj se afla 3 dormitoare (13.5mp, 12mp, 11.5mp), o baie de 6mp si un hol de 4.3mp. Podul casei este spatios si poate fi folosit pentru depozitare. in curte exista gazon, cu sistem automat de irigatii, un loc de joaca amenajat, un spatiu pentru gratar cu pergola si o magazie pentru depozitare. Numar Bai: 2 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 3 Sistem irigatie Clima incalzire Gaz Canalizare Apa Curent Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

218000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(