Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Cluj, Turda - 350 EURO lunar

350 €  De inchiriat
Inchiriez casa in Turda Noua, singuri in curte, la cheie, renovata Dam in chirie casa in Turda, str. Randunicii nr. 17. Caut chiriasi curati, linistiti si fara vicii. Nu se accepta fumatul in casa, fara caini si pisici in casa. Acceptam maxim 3 persoane din motive de spatiu. Nu semnez nimic cu agentiile imobiliare asa ca va rog frumos nu ma deranjati. Se percepe avans 2500 lei (o chirie avans plus o marja de siguranta pentru utilitati). Este o zona linistita, la intrarea dinspre Cluj-Napoca. Proprietatea beneficiaza de 910 mp teren, iar curtea este in curs de amenajare (gata in 15 iulie). Pe proprietate se gasesc: un foisor, o camara depozitare, o mica livada, capsuni si zmeura. Curtea este pavata si permite acces auto. Casa e renovata de 3 ani si se da la cheie (aparatura: centrala termica, frigider, hota, aragaz, masina spalat haine, aspirator, prajitor paine) cu haine de pat, prosoape, vesela, etc. Suntem deschisi la schimbari la mobila si sa aducem modificari/reparatii care sa fie pe placul chiriasilor. Costurile sunt mici cu incalzirea (undeva la 500 lei a fost maxim gazul in iarna 2022-2023) pentru ca suprafata e relativ mica (45 mp) iar casa are termopane si este partial izolata. Vom aduce in curand si mobilier de gradina si alte accesorii, in special pentru copii si relaxare. Se va face si un foraj pentru apa de udat gradina, precum si alte imbunatatiri care sa faca viata mai frumoasa. Cautam colaborare pe termen mediu sau lung si vom reduce din chirie dupa 6 luni pentru fidelizare. Multumim. Case de inchiriat - Chinteni , Case de inchiriat - Cluj

Pe site din 01-04-2024
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 45 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Turda.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Turda. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Turda.

Este Turda Noua zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Turda  - 875 EURO lunar Proprietar 875 €
Inchiriere casa Cluj, Turda - 875 EURO lunar Turda Noua, Turda , jud. Cluj

Inchiriez Vila construita in stil mediterian situata in Turda Noua. Imobilul are 3 camere, living, 2 bai, open-space bucatarie si terasa. Suprafata utile este de 230 mp. Gradina se intinde pe o suprafata de 750 mp. Case de inchiriat - Turda , Case de inchiriat - Cluj

875 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(