Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Valcea, Pausesti - 34000 EURO

34000 €  De vanzare
Detin spre vanzare 2 terenuri in intravilanul comunei Pausesti Maglasi Un teren in S=1150 mp in apropierea punctelor de interes comun (magazine, primarie, scoala, gradinita,farmacii, dispensar ) fara utilitati dar cu acestea aflate in imedita apropiere ( gaz, apa, canal, electricitate) circa 100 ml. O zona linistita cu vecini prietenosi si ospitalieri, care va ofera o oaza de linistite necesara vietii zilnice. Accesul se face pe o straduta laterala din D.N.64 care face legatura dintre Rm.Valcea- Olanesti. Ideal pentru o locuinta prevazuta cu garaj, loc de joaca pentru copii si chiar o mica gradina de legume sau de flori datorita pamantului roditor care sa va incante viata la tara, linistita si traditionala. Pret 15 euro mp negociabil la fata locului. Un teren in S=1350 mp, intravilan, cu deschidere de aproximativ 20 ml la D.N. 64 pe ruta Valcea-Olanesti, in com. Pausesti Maglasi, cu toate utilitatiile necesare vietii cotidiene moderne (gaz, apa, canal,electricitate). Ideal pentru o constructie superba, intima fara a fi deranjati de vecini galagiosi, sau o afacere in turism, zona cu potential agro-touristic ridicat, in apropierea terenului afandu-se Raul Olanesti, bine indiguit care ofera o oaza de liniste si aer curat cat si o zona verde pitoreasca, iar privelistea catre dealurile din apropiere este una incantatoare, fara modestie, superba. Prin suprafata mare de care dispune terenul se poate efectua si o parcelare care sa cuprinda doua loturi de teren pentru construirea a doua case cochete , moderne cu spatiu suficient pentru amenajarea unui garaj, gradina de flori, spatiu de joca pentru copii chiar si a unui mic helesteu, zona fiind una propice pentru aceste minunate lucruri. In apropiere se afla scoala gimnaziala, politia, primaria, dispensar, farmacii, gradinita, magazinele Diana, Anabella, EuroMarket, restaurante cat si o moderna brutarie. Pret 25 E mp negociabil la fata locului. 767 - arata telefon - NU SUNT AGENTIE IMOBILIARA.

Pe site din 12-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Pausesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Pausesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pausesti.

Este Pausesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Valcea, Pausesti  - 16800 EURO Proprietar 16800 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Pausesti - 16800 EURO Pausesti, Pausesti , jud. Valcea

Ca si locatie, terenul se afla in livada din spatele fostului Sanatoriu actual vila protocol BNR Ideal pt cabana tip A frame Distanta 8 km pana in oras Este o zona foarte frumoasa si linistita. Terenuri - Pausesti-Maglasi , Terenuri - Valcea

16800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Pausesti  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Pausesti - 10000 EURO Pausesti, Pausesti , jud. Valcea

Vand teren ideal pentru cabana in suprafata de 774mp cu o deschidere de 15,52 mliniari, aflat in intravilanul comunei Pausesti-Maglasi, jud. Valcea. Mai multe detalii la tel: 07******22 Terenuri - Pausesti-Maglasi , Terenuri - Valcea

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(