Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Prahova, Campina - 550 EURO lunar

550 €  De inchiriat
Stefan Dumitru De inchiriat casa Campina zona muscel De inchiriat casa in Campina zona muscel, casa are 3 camere.Este compusa din 2 dormitoare, baie, bucatarie, hol, camara. Casa are si curte cu suprafata de 200mp, cu gazon. Casa a fost renovata in anul 2020, cu materiale de foarte buna calitate, puse termopane, usi noi, Usa metalica la intrare . Case se inchiriaza la pretul de 550 de euro, se preda utilata si mobilata. Casa este libera din 10 august 2023, se poate viziona si chiar muta imediat dupa aceasta data. Contact

Pe site din 01-04-2024
Vizualizari 79
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 67 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Campina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Campina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Campina.

Este Campina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Prahova, Campina  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere casa Prahova, Campina - 550 EURO lunar Campina, Campina , jud. Prahova

Stefan Dumitru Casa de inchiriat Campina zona muscel inchiriez casa, 3 camere in Campina zona muscel, cartier rezidential. Casa este compusa din 2 dormitoare, baie, bucatarie spatioasa, sufragerie, camara. Casa se inchiriaza mobilata, fara frigider, masina de spalat rufe, si televizoare. Dormitorul 1:pat mare, 2 noptiere, sifonier din 6 usi. Dormitorul 2: Biblioteca, sifonier, canapea extensibila. Baie=wc, ghiuveta cu oglinda, cabina de dus, Bucatarie =aragaz incorporabil, cuptor, mobila de bucatarie pe comanda, masa cu scaune+ 2 bancute. Camara cu rafturi, termopane integral, casa renovata complet in 2020. Nu se accepta animale de companie. Se inchiriaza pe termen lung. Casa dispune de Centrala termica noua. Contact Pret chirie luna 600

550 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(