Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 618 mp Prahova, Ploiesti - 49000 EURO

49000 €  De vanzare
Teren intravilan de vanzare in Ploiesti, central, 618 mp, apa, gaz, curent, canalizare, str. Izvoare nr. 72, imprejmuit. Front stradal 10,5 m, acte la zi. Regim de constructie P+1+M

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-06-2021
Vizualizari 72
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 618 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ploiesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ploiesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ploiesti.

Este Dorobantul zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Ploiesti  - 159999 EURO Proprietar 159999 €
Vanzare casa Prahova, Ploiesti - 159999 EURO Dorobantul, Ploiesti , jud. Prahova

Cosmin Casa de vanzare Mircea cel Batran De vanzare casa 3 camere, zona Dorobantul, construita in anul 1972, cu fundatie de beton, pereti din caramida, planseu din beton, invelitoare de tabla galvanizata. Se desfasoara pe un teren cu o suprafata de 510 mp, deschiderea de 30 ml, suprafata construita la sol 121 mp, suprafata construita desfasurata 121 mp, suprafata utila 89 mp, dispune de 2 beciuri, 2 garaje,gradina, sobe, terasa neacoperita, parchet, mozaic in baie si bucatarie, apa, canalizare, gaze, curent electric. Aceasta proprietate este amplasata intr-o zona linistita, ferita de traficul intens al orasului, cu acces la statie pentru mijloacele de transport in comun, supermarket Lidl,Kaufland, Prahova Value Centre,Gimnaziala "Ioan Grigorescu", Gradinita cu program prelungit "Scufita Rosie". Pentru mai multe detali sunati

159999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(