Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 950 mp Prahova, Ploiesti - 67000 EURO

67000 €  De vanzare
Teren intravilan 950mp ,deschidere la doua strazi de 22m si 37 m.Bulevardul Bucureşti pe partea dreapta spre Hipodrom(Langa fostul Liceu de politie)Intabulat!Propietar persoana fizica!fara intermediari!terenul are utilitati ,asfaltat si imprejmuit cu gard metalic!Drumul de acces este iluminat si asfaltat.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 11-10-2021
Vizualizari 46
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 950 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ploiesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ploiesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ploiesti.

Este Hipodrom zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Prahova, Ploiesti  - 79900 EURO Proprietar 79900 €
Vanzare apartament cu 2 camere Prahova, Ploiesti - 79900 EURO Hipodrom, Ploiesti , jud. Prahova

Apartament de 2 camere, bloc nou, mobilat cu stil, zona Hipodrom, Ploiesti Va prezentam un apartament elegant cu 2 camere intr-un bloc nou construit in 2022, localizat in zona Hipodrom din Ploiesti. Cu o generoasa suprafata de 57 de metri patrati, aceasta proprietate se remarca prin mobilierul de calitate si designul rafinat, oferind un ambient placut si confortabil. Locatie: Ploiesti, zona Hipodrom Suprafata: 57 metri patrati Camere: 2 camere An constructie: 2022 Mobilier: Complet, intr-un stil aparte Utilitati: Toate utilitatile disponibile Dotari: Dispune de absolut orice ai putea dori Caracteristici: Living spatios, luminos Bucatarie moderna, complet utilata Dormitor confortabil Baie eleganta Balcon cu vedere panoramica Alte facilitati: Bloc nou, cu lift Acces facil la mijloacele de transport in comun Magazine, restaurante si facilitati recreationale in apropiere Pret: Pentru detalii privind pretul si programarea unei vizionari, va rugam sa ne contactati la [numar de telefon] sau [adresa de email]. Aceasta locuinta ofera un stil de viata modern intr-o zona linistita, cu toate facilitatile necesare la indemana. Contactati-ne pentru mai multe informatii sau pentru a stabili o vizionare. Sunati la [numar de telefon] sau trimiteti un email la [adresa de email]. 2 camere - Ploiesti , 2 camere - Prahova

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Prahova, Ploiesti  - 74000 EURO Proprietar 74000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Prahova, Ploiesti - 74000 EURO Hipodrom, Ploiesti , jud. Prahova

De vanzare apartament 2 camere + dressing , cu 2 balcoane (balcon la bucatarie si sufragerie + balcon la dormitor pe spate) , decomandat , in bloc nou terminat in 2022 ( zona Hipodrom , viz a viz de UPG ) !! DIRECT PROPRIETAR APARTAMENT!! Toate actele la zi, intabulare , certificat energetic, certificat fiscal! *Accept si credit bancar* Apartamentul este mobilat complet, toate electrocasnicele noi in garantie, baie echipata GROHE si KLUDI. Centrala IMMERGAS Cuptor FRANKE Canapea si fotoliu LEM'S Mai multe detalii doar la telefon. Suprafata totala 61.4 m.p , utili 53.4 m.p Este situat la etajul 3 , cu vedere pe lateral si pe spate. Apartament foarte luminos avand numai geamuri mari. Tamplaria termopan SALAMANDER Blocul este cu 2 lifturi pe fiecare scara Locuri de parcare la liber (gratis langa bloc in parcare amenajata) sau contra cost in parcarea subterana (se cumpara separat) 2 camere - Ploiesti , 2 camere - Prahova

74000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(