Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

OFERTA !!!!! Vanzare teren stradal Balaceanca - Posta

55000 €  De vanzare
Ideal INVESTITIE !!! Va prezentam spre vanzare un teren cu suprafata de 2500 mp situat intre Balaceanca si Posta la 8 km de Bucuresti. Terenul are o deschidere la soseaua principala de 16 ml si beneficiaza de toate utiliatatile : gaze, apa, canalizare , curent. Destinatia terenului poate fi atat logisticca, industriala cat si rezidentiala, acesta putand fi dezmembrat in 5 loturi a 500 mp pe care puteti contrui locuinte individuale. Merita vazut. Pentru alte detalii dar si pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati. Ovidiu.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 25-03-2024
Vizualizari 59
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2500 m2
Front stradal: 16 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Posta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Posta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Posta.

Este Posta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Posta  - 2200000 EURO Proprietar 2200000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Posta - 2200000 EURO Posta, Posta , jud. Ilfov

CLADIRE BIROURI GRATUIT !! Va propun spre achizitie un teren ideal pentru activitati industriale cu o pozitionare unica pe Splaiul Unirii. Suprafata totala a terenului este de 18550 m², cu front stradal catre Splaiul Unirii de 140 metri, teren pe care sunt amplasate constructii: corp birouri P+1 1284 m² , alte cladiri care necesita renovare. Platforma betonata in suprafata de 10000 m² Acces din Splaiul Unirii Post Trafo propriu, de medie si joasa tensiune cu putere instalata de 2 MW 3 puturi de apa de mare adancime Bransament industrial de gaz Bransament industrial ApaNova Canalizare legata in caseta Dambovita Proprietatea este amplasata pe Splaiul Uniri, amplasament cu o logistica foarte buna pentru tiruri sau utilaje de mare tonaj, la 100 metri de intersectia Splaiul Unirii cu DNCB (centura Bucuresti), si la o distanta de 2 KM (5 min) pana la autostrada A2. Terenuri - Catelu , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

2200000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(