Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Brasov, Predeal - 70000 EURO

70000 €  De vanzare
Teren intravilan de vanzare in Predeal zona Cioplea, in suprafata de 493 mp, pentru casa de vacanta, pensiune sau apart hotel. Terenul beneficiaza de o vedere superba asupra muntilor fiind pozitionat intr-o zona configurata din punct de vedere al constructiilor din vecinatate si se afla la doar 10 min. de centru si foarte aproape de SPA. Terenuri - Predeal , Terenuri - Brasov

Pe site din 28-09-2024
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 493 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Predeal.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Predeal. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Predeal.

Este Cioplea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Brasov, Predeal  - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Brasov, Predeal - 115000 EURO Cioplea, Predeal , jud. Brasov

Apartament 3 camere, 2 bai, intr-un bloc deosebit edificat in 2010 in Predeal, Bd. Libertatii - Cioplea, langa Eden, cu panorama la masivul Postavarul, mobilat si dotat lux (sauna, semineu, gratar pe terasa, mobila lemn masiv in living, dormitor si bai, bucatarie pe comanda cu electrocasnice Whirpool, baterii Grohe, instalatie cupru cu aparatura modulara Schnider, calorifere aluminiu verticale termostatate cu randament sporit, usi speciale wenghe, dulapuri incastrate, televizoare si sistem audio Samsung. Apartamentul este aflat la mansarda si include un pod amenajat de cca. 30mp cu acces din terasa proprie de 16mp, acoerisul este nou, din tabla faltuita, iar la subsol este disponibila o cam de skiuri/biciclete utilizata la comun. Blocul are administrator local si centrala proprie eficienta cu back-up, cu contorizare individuala rezultand in costuri de intretinere reduse. Blocul are parcare exterioara proprie utilizata la comun iar in garajul de la subsol este disponibil un loc de parcare optional la pretul de 12.000 Euro. Apartamentul detinut de dezvoltatorul imobilului este impecabil, f putin utilizat si are toate dotarile pentru folosinta imediata, fara a fi necesar nimic altceva in afara de lucrurile personale fiind recomandat atat pentru uz personal cat si ca investitie. 3 camere - Predeal-Sarari , 3 camere - Prahova

115000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(