Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Sibiu, Racovita - 209181 EURO

209181 €  De vanzare
Vand domeniu intravilan cu 2 lacuri de pescuit, Racovita, Sibiu Lacurile se afla in zona centrala a Romaniei la 30 km de orasul Sibiu (la numai 35 minute de aeroportul international Sibiu), la 5 km de orasul Avrig, 7 km de orasul Talmaciu, 5 km de localitatea Marsa, in comuna Racovita. Aceasta se afla in amonte pe partea stanga raului Olt, intr-o zona linistita, specifica iubitorilor de natura si pitoresc. Domeniul INTRAVILAN, aflat la 1 km distanta de centrul comunei Racovita, are o suprafata totala de 19922 mp compusa din 2 lacuri populate cu pesti (12810 mp impreuna) si teren aferent. LACUL 1 cu o suprafata de 6900 mp, LACUL 2 cu o suprafata de 5810 mp sunt despartite de un drum cu acces carosabil. Acestea sunt amplasate intr-o zona cu o impresionanta flora si fauna, inconjurata de fanete si paduri dupa cum se vede in imaginile din satelit. TERENUL aferent celor 2 lacuri are o suprafata de 7112 mp include drumul de acces de la soseaua principala. Utilitatile se afla la drumul principal, la intrarea pe locatie. Lacurile sunt alimentate de paraul Stavarului. Exista disponibilitatea Consiliului Local de a acorda facilitati investitorilor si posibilitatea investitorilor de a accesa fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea zonei rurale. Deasemenea prin cumpararea altor terenuri din imediata vecinatate zona poate fi transformata intr-o zona rezidentiala de locuit, avand in vedere ca terenul este intravilan. La cerere pot prezenta si planul de dezvoltare intocmit de arhitect pentru aceste 2 lacuri in vederea amenajarii acestuia intr-o zona de pescuit si agrement. Se accepta schimb cu casa sau apartament plus diferenta in orasul Sibiu, Brasov, Cluj, Bucuresti! Astept oferte!

Pe site din 06-07-2021
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Racovita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Racovita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Racovita.

Este Racovita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Racovita  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Racovita - 30000 EURO Racovita, Racovita , jud. Sibiu

Vand teren extravilan cu suprafata de 2000mp,pe Valea Lupului ,Racovita,jud.Sibiu. Terenul este intabulat,acces facil,deschidere mare la drum,cu vedere la Muntii Fagaras si Cindrel. Coordonate :45.40.06 N si 24.22.06 E Pret :15 euro/mp Terenuri - Racovita , Terenuri - Sibiu

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(