Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Brasov, Recea - 6000 EURO

6000 €  De vanzare
Vand teren cu suprafata de 600 mp pe Valea Dejani, langa Fagaras, la poalele Muntilor Fagaras, Carpatii Meridionali. Detin acte, pot incheia contract de vanzare si terenul este liber de sarcini. Asezat la liziera padurii cu vedere spre raul Dejani si spre masivul Fagaras, acest teren este o perfecta oaza de liniste. Terenul este liber de sarcini, se poate construi si se obtine autorizatie de constructie de la Primaria comunei Recea, intrucat este liber de sarcini.

Pe site din 16-05-2023
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Recea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Recea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Recea.

Este Recea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Recea  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Recea - 500 EURO lunar Recea, Recea , jud. Brasov

Apartament 2 camere 56mp Zona Vivamus complet utilat, loc parcare privat! Zona linistita cu loc de joaca pentru copii, zona gratar si alte activitati. Vedere spre tampa. Bloc nou finalizat in 2022. La 5 minute de mall Coresi. Statie de autobuz la 300m. Curte 70mp. Balcon mare. Centrala proprie. incalzire in pardoseala. Termostat smart Nest.(invata singur programul cand sunteti acasa si plecati seteaza singur temperaturile,poate fi accesat si de pe telefon prin aplicatie si se poate seta temperatura dorita) Aer conditionat cu functie de racire/incalzire. Bucataria; Cuptor, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, toaster. Dormitor: pat matrimonial king size, dulap mare Baie: Masina de spalat, oglinda cu functie dezaburire si lumina. Living: coltar mare care se face si pat, tv 122cm 4K UHD, lumini ambientale diferite culori, masa cu oglinda iluminata led. Toate lustrele sunt cu iluminare led cu lumina calda sau rece controlate din telecomanda. 2 camere - Brasov , 2 camere - Brasov

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(