Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Sibiu, Sibiu - 159900 EURO

159900 €  De vanzare
Casa de vanzare Sibiu, Terezian,strada Lunga,compusa din 3 apartamente Proprietar,vand casa singur in curte in zona centrala. Casa este situata in Sibiu, pe strada Lunga, aproape de Piata Cibin si Centru,foarte buna ca investitie(spatii birouri,regim hotelier,cabinete medicale,etc.)si este compusa din 3 apartamente, fiecare cu intrare separata: -1 apartament de 100 mp la parter (3 camere, bucatarie, hol,2 bai) - 1 garsoniera de 40 mp la parter (2 camere, baie) -1 apartament de 70 mp la etaj ( 2 camere, bucatarie, camara, baie,hol) Suprafata terenului este de 370 mp. Pret exceptional 159900 euro. (761 euro/ mp), comision 0% la cumparator. Mai multe informatii puteti obtine la numerele de telefon afisate. Case de vanzare - Sibiu , Case de vanzare - Sibiu

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 210 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sibiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sibiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiu.

Este Centrul Economic Est zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Sibiu  - 259000 EURO Proprietar 259000 €
Vanzare casa Sibiu, Sibiu - 259000 EURO Centrul Economic Est, Sibiu , jud. Sibiu

CASA DE VANZARE CU 5 CAMERE, PIVNITA, GARAJ, ANEXE SI 460MP ( inclus amprenta casei) TEREN, CU LOC DE PARCARE IN CURTE IN TURNISOR Iti prezint o casa situata in Turnisor, intr-o zona linistita, singur in curte, cu acces usor in zona centrala. Casa pe care noi o avem pentru tine la vanzare este compusa din 5 camere si anume: - 4 dormitoare - bucatarie open space + living - 2 bai - hol - pivnita -garaj - magazie si anexe -solar Dispune de o suprafata utila de aprox 150 mp si teren suprafata de 300 mp. Pivnita este foarte spatioasa.. Casa se vinde utilata si mobilata partial. Camerele sunt foarte frumoase, inalte si foarte foarte luminoase. Peretii sunt foarte grosi, exteriorul este izolat si renovat de curand. Dispune de centrala proprie cu calorifere. Curtea este frumos amenajata cu pomi si plante ornamentale, aveti asigurat un loc de parcare in curte. Casa este intabulata, este libera de sarcini si disponibila imediat la vanzare. PRET: 259.000 EURO NEGOCIABIL Acceptam si plata prin credit ipotecar. Daca esti interesat de ceea ce ti-am prezentat mai sus , te asteptam la vizionare. Case de vanzare - Sibiu , Case de vanzare - Sibiu

259000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(