Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 2500 mp Alba, Rimetea - 36200 EURO

36200 €  De vanzare
Vand teren situat in zona turistica Rimetea la poalele muntilor Trascau cu peisaje mirifice si cu un aflux considerabil de turisti straini si din tara , pretabil pentru investitie-constructie :hotel , pensiune , cabana , camping , zona agrement , etc. Terenul are o suprafata de 2500 metri patrati suprafata plana , cu acces la soseaua DJ-107M facandu-se de pe un drum privat , latimea terenului la drum este de 40 metri, acte in regula-CF, curent electric , in capatul terenului exista un parau , pe teren exista construita o cabana . In vecinatatea terenului se afla localitatea Rimetea cu un patrimoniu arhitectural extraordinar , satul Rimetea este inclus in TOP 10 celor mai frumoase sate din Romania, situat la 24 km de Aiud si la 28 km de Turda , Rimetea in 1999 a fost destinsa cu premiul "Europa Nostra "al Comisiei Europene, in localitate exista mai multe obiective turistice si un muzeu etnografic . Contact: 756 - arata telefon - , 748 - arata telefon - wassap : 0034667012902 .

Pe site din 07-07-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Rimetea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Rimetea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rimetea.

Este Rimetea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Alba, Rimetea  - 11875 EURO Proprietar 11875 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Rimetea - 11875 EURO Rimetea, Rimetea , jud. Alba

Vand parcele de 475 m2. - Priveliste extraordinara, panorama perfecta. - Accesibil cu masina. - Nu este denivelat. - Aproximativ la o distanta de 300 m de la marginea satului. Pret : 25 €/ m2 Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati pe WhatsApp sau telefon. Terenuri - Rimetea , Terenuri - Alba

11875 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(