Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Cluj, Risca - 0 EURO

 De vanzare
Vand teren la munte, in localitatea Risca-Ples (aproape de Belis-4 km). Terenul este ideal pentru constructie cabana sau pensiune, fiind amplasat intr-o zona cu un peisaj montan, in apropierea lacului Belis, a teleschiului din Marisel si desigur in apropierea Parcului Natural Apuseni. Pe suprafata terenului se pot observa copaci (mesteacan si molid).Terenul dispune de utilitati (conducta apa si electricitate in vecinatate), are un front stradal generos la strada principala (drumul asfaltat Capus-Belis).

Pe site din 18-04-2024
Vizualizari 351
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Risca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Risca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Risca.

Este Risca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa  1 camere Cluj, Risca  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere casa 1 camere Cluj, Risca - 450 EURO lunar Risca, Risca , jud. Cluj

Sebastian Palacean Cabana Aframe, Risca, Cluj Bucurati-va de o escapada montana la cabana noastra, unde fiecare priveliste este o carte de poveste si fiecare pas aduce o noua aventura! Situata la doar 50 de metri de un traseu turistic uimitor, cabana noastra va ofera acces rapid la frumusetile naturii. Reincarcati-va bateriile in mijlocul peisajelor spectaculoase si incepeti fiecare zi cu o doza sanatoasa de aer proaspat! Ne aflam la o distanta de 40 minute de Cluj. 15 minute de lacul Belis. Capacitate 4 persoane Un dormitor la etaj si o canapea confort in living. Pret 450/noapte, sejur minim 2 nopti.

450 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(