Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 3100 mp Salaj, Rus - 4950 EURO

4950 €  De vanzare
Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., reprezentată prin asociat coordinator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. BAVARIA VEGET S.R.L. BUZAȘ - SĂLAJ, C.U.I. RO29973150, nr. de înreg. O.R.C. J31cu sediul social în Sat Buzaș, Comuna Rus, nr. 26, jud. Sălaj, potrivit Sent.civ. nrdin data depronunţată de Tribunalul Sălaj – Secţia Civilă, în dosarul nrîn conformitate cu prevederile Legii nrși hotărârile Adunării creditorilor, VINDE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE ÎN DATELE DE: 23 MAI 2019, ORA14.00, 06 IUNIE 2019, ORA14.00, 20 IUNIE 2019, ORA 14.00, a urmatoarelor active proprietatea S.C. BAVARIA VEGET S.R.L.: PROPRIETATE IMOBILIARA situata in sat Buzas, com. Rus, jud. Salaj, constand in Teren intravilan, faneata, cu suprafata de 3.100 mp, inscris in C.F. 50103/RUS, cu nr. cad. 50103, la pretul de pornire de 8967,70 lei, plus TVA * In cadrul licitatiei se vor aplica prevederile art. 292 alin. 2 lit. f din Legea nrmodificata si completata, care dispun scutirea de taxa pe valoare adaugata a „...livrarii de constructii/parti de constructii si a terenurilor pe care sunt construite, precum si a oricaror altor terenuri. Prin exceptie, scutirea nu se aplica pentru livrarea de constructii noi, de parti de constructii noi sau de terenuri construibile”. In cazul imobilelor descrise mai sus (activ nr. 1), livrarea proprietatii imobiliare este o operatiune taxata din punct de vedere al T.V.A.-ului, aplicandu-se taxarea inversa in cazul in care cumparatorul este o persoana inregistrata in scopuri de TVA. Persoanele care pretind vreun drept asupra activelor ce urmeaza a fi scoase la vanzare au obligatia sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana in ziua anterioara licitatiei publice la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar din mun. Satu Mare, str. Horea, nr. 1, et.5, cam.9, jud. Satu Mare. Licitatiile vor avea loc la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. din mun. Satu Mare, str. Horea, nr. 1, et.5, cam.9, jud. Satu Mare, in datele sus menționate, si se vor desfasura in conformitate cu prevederile Regulamentului de vanzare aprobat de catre Adunarea creditorilor. Regulamentul de vanzare va fi afisat la loc vizibil, cu cel putin 5 zile inaintea tinerii sedintei de licitatie. Poate participa la licitatie orice persoana fizica sau juridica care depune la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar din mun. Satu Mare, str. Horea, nr. 1, et.5, cam.9, jud. Satu Mare, cu 48 de ore anterior datei si orei licitatiei publice, documentatia de inscriere la licitatie Destinatie: Comercial,De vacanta,Rezidential , Amenajare strazi: Asfaltate , Utilitati generale: Curent , Alte caracteristici: Acces auto,La sosea,Oportunitati de investitie , Front stradal: 3100 , Licitatie/Executare: da ,

Pe site din 17-04-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 3100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Rus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Rus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rus.

Este Rus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Salaj, Rus  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri constructii Salaj, Rus - 30000 EURO Rus, Rus , jud. Salaj

Padure aproape virgina , nu s-a taiat mai nimic din ea , in localitatea Rus - Salaj , preponderent cu fag si stejar . Mai exista salcami maturi - carpen . Limita la intravilanul , relativ usor accesibil , practic suprafata este un munte intreg. Terenuri - Rus , Terenuri - Salaj

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(