Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 692 mp Timis, Salciua Noua - 8300 EURO

8300 €  De vanzare
Vand teren situat intre Salciua Noua Timis si Herneacova cu suprafata de 692 mp, front stradal 22 metri, este situat pe deal cu vedere la padure. Ideal pentru casa de vacanta. Nr. 724 - arata telefon - 8300euro negociabil.

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 692 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Salciua Noua.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Salciua Noua. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Salciua Noua.

Este Salciua Noua zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Timis, Salciua Noua  - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare terenuri constructii Timis, Salciua Noua - 27000 EURO Salciua Noua, Salciua Noua , jud. Timis

De vanzare teren intravilan Sat Salciua Noua comuna Pischia, judetul Timis. Distanta din centrul Timisoarei 37 km, 2,5 km de la Domeniile Herneacova. Terenul se afla la marginea padurii, are priveliste deosebita. O zona deosebita cu o calitate a aerului mult peste cea din orase. De vanzare 2 terenuri , fiecare de 951 mp si cu o deschidere generoasa de 25m. Parcelele au bransament electric si contor montat. Pretul pentru o parcela este de 28000 , persoana fizica, fara comision, fara detalii ascunse. Se accepta credit imobiliar sau ipotecar, actele sunt pregatite pentru vanzare. Se accepta si plata in transe prin contract notarial. Destinatie teren casa de vacanta, casa la sat, agroturism, investitie sau alte destinatii, zona avand un potential turistic deosebit fiind plasat intr-o zona de deal langa domeniile Herneacova si dealurile Recas. Va stau la dispozitie pentru orice detaliu suplimentar, va rog cititi cu atentie anuntul si luati in considerare toate aspectele prezentate, nu deranjati inutil. Pentru mai multe detalii, in cazul in care lipsesc puteti sa ma contactati pe orice cale disponibila: Whatsapp, mesaje in aplicatie, mail, sau telefonic. Va multumesc anticipat! Terenuri - Salciua Noua , Terenuri - Timis

27000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(