Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament Suceava, Satu Mare - 20000 EURO

20000 €  De vanzare
Sas Calin De vanzare Suceava Satu Mare (Crucea)

Pe site din 19-04-2024
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 20 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Satu Mare.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Satu Mare. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Satu Mare.

Este Satu Mare zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Suceava, Satu Mare  - 159000 EURO Proprietar 159000 €
Vanzare casa Suceava, Satu Mare - 159000 EURO Satu Mare, Satu Mare , jud. Suceava

Proprietar privat, Dupa ora 4 sunati doar pe WhatsApp! Va multumesc! Casa de vinzare in loc Satu mare, Suceava doar la 7 km de radauti. Compusa din 7 Dormitoare, 2 Sufrageri, 4 Bai, 2 bucatari, centrala pe lemne Arca+Pufar de 1000 de litri. Magazie de lemne de circa 100 de meri steri de lemne 3 holuri, 1Camara mare, 1 garaj pentru trei autoturisme, iar sub garaj pe toata suprafata se afla un beci mare. In doua dormitoare se mai afla o soba cu plita si cuptor,iar in cealanta una de teracota. Precizez ca in fiecare incapere sunt calorifere, iar in toate baile si bucatariele este incalzire si prin pardoseala+ calorifere. in afara casei este o terasa gazon 600 de metri patrati si o livada de pomi fructiferi: Nuci, Meri Pruni, Peri, Ciresi, Visini, vita de vie. lar pe gazon se afla brazi arginti, multi tuia, salcim rosu, mesteacan si mai multe categori de flori+un gratar. In spatele casei mai este o casuta pentu pasari cu usi si geamuri termopan. Mai precizez ca pe casa sunt montate 6 buc panouri solare,curtea este pavata cu pavaj de 8cm Usa la garaj se deschide automt +Portile la drum se deschid automat. Merita vazuta. Toata casa este prevazuta cu cameri video si alarma. Fintina de 16 m adincime. Suna ti la nr care va da pe olx Proprietar privat, Dupa ora 4 sunati doar pe WhatsApp! Va multumesc! Case de vanzare - Satu Mare , Case de vanzare - Suceava

159000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Suceava, Satu Mare  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Satu Mare - 35000 EURO Satu Mare, Satu Mare , jud. Suceava

Teren intravilan in comuna Satu Mare. Terenul este drept si dispune de curent electric si canalizare. Terenul este intabulat, liber de sarcini. Terenuri - Satu Mare , Terenuri - Suceava

35000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(