Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare teren constructii Gusterita, Sibiu

65 €  De vanzare
De vanzare , un proiect rezidential demarat pe o suprafata de 6.437 mp intr-o zona superba a Mun. Sibiu cu o panorama deosebita asupra orasului , a muntiilor Fagaras si Cindrel si cu orienatare totala spre sud – vest ( in plin soare ) . Documentatia urbanistica aprobata prin PUZ si Certificatul de Urbanism din data de 08.02.2018 prevede posibilitatea edificarii a 3 unitati locative ( locuinte colective ) , cu un total de 5 scari , +/- 40 apartamente , in regim de inaltime S + P + E + R , parcare supraterana , dar si posibilitatea suplimentarii numarului de parcari , cu parcari subterane . Terenul este intravilan , are 3 deschideri stradale , una in lungime de 200 ml si latime de 9 ml , iar alte doua de cate de 30 ml / 9 ml fiecare , din care una permite accesul principal si direct si care se face de pe principala sosea asfaltata . Exista inclusiv si posibilitatea edificarii unui acces privat . In imediata apropiere se afla utilitatiile publice ( curent electric, apa, gaz, cablu internet /tv , canalizare , iluminat public ) . Terenul este situat la cca 3 km fata de centrul orasului , iar pozitionarea acestuia la o altitudine putin mai mare fata de cea la care e situat Mun Sibiu , cu orientare catre acesta precum si catre zona muntoasa din apropiere dar si catre sud – vestul insorit si fara nici o bariera vizuala , il face pretabil pentru constructii rezidentiale de clasa superioara , de panorama oferita nefiind private nici etajele inferioare . In plus etajele superioare ofera o si mai remarcabila panorama a intregului spatiu al Mun. Sibiu .

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 09-09-2023
Vizualizari 299
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 6437 m2
Front stradal: 200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Sibiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Sibiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiu.

Este Gusterita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Lazaret  - 69500 EURO Proprietar 69500 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Lazaret - 69500 EURO Gusterita, Lazaret , jud. Sibiu

Oportunitate de investitie, teren extravilan in zona Gusterita, str. Salcamilor, Sibiu, in apropierea zonei in care se construieste parcul de distractii Gusterland. Terenul este intabulat si detin toate documentele necesare pentru vanzare. Exista acces stradal la un drum asfaltat iar distanta de autostrada este de aproximativ 5 minute. Terenuri - Lazaret , Terenuri - Sibiu

69500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(