Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1400 mp Hunedoara, Simeria - 11200 EURO

11200 €  De vanzare
Terenul este situat in Judetul Hunedoara, Oras Simeria, Sat Carpinis,la o distanta de 3 km fata de orasul Simeria si la o 100 de metri de ultima casa Are suprafata totala de 1400 mp, cu deschidere frontala de 12 m si lungime de 120 m.Terenul este drept nu necesita sa fie indreptat. Unic proprietar, acte in regula. Posibilitate de cumparare si a terenului vecin de circa 600 mp. Drumul este asfaltat pina mai sus de teren, dupa cum se poate aprecia si din poze.Apa curenta trece prin fata terenului, in curind se va introduce si canalizarea, curentul si gazul se afla la aproximativ 100 de metri teren. Locul se afla o distanta de 5 km fata de nodul de legatura pentru Autostrada A1 si la 4 km fata de drumul European E69 si la 3,5 km de Gara si Autogara din Simeria. O priveliste de basm si o liniste ametitoare, Cei care doresc ceva frumos si aparte pot sa ma contacteze la telefonul 752 - arata telefon - . Nu doresc sa fiu contact de agenti inmobiliari. Rog seriozitate.

Pe site din 08-04-2023
Vizualizari 42
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1400 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Simeria.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Simeria. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Simeria.

Este Simeria zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Simeria  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Simeria - 12000 EURO Simeria, Simeria , jud. Hunedoara

Vand teren in suprafata de 2900 mp situat la DN 66 Simeria Hateg in sat Strei oras Calan judet Hunedoara. Pret 4 euro/mp Terenuri - Strei , Terenuri - Hunedoara

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Simeria  - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Simeria - 8000 EURO Simeria, Simeria , jud. Hunedoara

Florentina 1000 MP TEREN-8000Eur Proprietar,vind 1000mp teren in Simeria,pret 8000 eur! Suprafata totala este de 7000mp si parcelez in functie de cererea clientului! Terenul este amplasat in zona industriala( linga bariera_Tampa) si dispune de toate facilitatile in zona! Deschidere de 25 mp! Ideal investitie! Accept si plata in 2 transe!

8000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Simeria  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Simeria - 40000 EURO Simeria, Simeria , jud. Hunedoara

Teren extravilan zona industriala Simeria-Saulesti imprejmuit, livada de pomi fructiferi; la sosea, 1000mp fs-20 m. - 2 Dependinte - Fosa - Fantana Se va schimba starea terenului in curand din extravilan-arabil in intravilan curti - constructii ! Camera tehnica bca Toaleta de curte legata de camera tehnica tot bca Curent trifazat, Apa curenta de la retea . Proiect casa cu autorizatie de construire . Pret usor negociabil ! in 2 - 3 saptamani vom avea si racordare la gaze !!! Terenuri - Simeria , Terenuri - Hunedoara

40000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Simeria  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare terenuri constructii Hunedoara, Simeria - 45000 EURO Simeria, Simeria , jud. Hunedoara

- Terenul este amplasat langa viitoarea fabrica Bosh, acces direct din DN, plan drept, drum de acces. - Front Stradal 14 M / 280 M Lungime - Suprafata totala 3940 MP - Teren cadastrat si intabulat disponibil imediat ! - Locatia mai exacta: Simeria-Hateg DN (in spate la statia peco Petrom) - Accept si unele schimburi cu imobiliare, auto, etc ! - Pentru mai multe detalii va astept telefonic. Numai bine ! Terenuri - Simeria , Terenuri - Hunedoara

45000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Hunedoara, Simeria  - 27000 EURO Proprietar 27000 €

27000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(