Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Galati, Smardan - 0 EURO

 De vanzare
Vand teren Intravilan in Comuna Smardan Jud Galati in Cartierul Nou 1700m2 Curent si apa la limita proprietatii Alte detalii la telefon, nu raspund pe mail, doar la telefon Pret negociabil

Pe site din 09-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Smardan.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Smardan. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Smardan.

Este Smardan zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Galati, Smardan  - 39500 EURO Proprietar 39500 €
Vanzare terenuri constructii Galati, Smardan - 39500 EURO Smardan, Smardan , jud. Galati

Casa de vacanta in comuna Smardan, un loc minunat de relaxare in mijlocul naturii, cu o suprafata totala de 755mp. Zona este linistita pe o starda cu vile si vecini gospodari, priveliste superba asupra comuneii Smardan si M. Kogaliceanu. Terenul este ingradit, gard metalic si poarta acces auto pe role cu bolta pe structura metalica cu vita de vie pe rod ca si umbrar auto, apa curenta cu apometru cu citire din strada cu camin de apa sapat si cimentat, put forat la 60m cu pompa si programator pentru udarea gazonului. Terenul este impartit in doua zone o zona cu pomi fructiferi pe rod si o zona cu gazon, brazi si tuia, despartite de un cordon de trandafiri pe care ii puteti admira de la foisorul sau balansoarul din imediata apropiere. Casuta de vacanta are aspect rustic dar si functiinal, cu dimensiunile 3x4m, cu dotari precum canapea exyensibila, friguder, dulapuri inclusiv suspendate + multe alte accesorii, un spatiu perfect pentru a petrece cel putin o seara relaxanta. Pentru depozitare exista suplimentar o baraca dotata cu rafturi langa care se afla o bucatarie de vara cu aragaz si o toaleta cu vas ceramic pe structura de beton, decorata cu detalii ce amintesc de Grecia. Intre casuta si spatiile de depozitare am amplasat gratarul cu zona de pregatire a mesei la umbra, cu acces rapid atat la chiuveta de inox cat si la foisor sau balansoar. Pentru detalii suplimentare va rugam sunati. Terenuri - Smardan , Terenuri - Galati

39500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Galati, Smardan  - 19000 EURO Proprietar 19000 €
Vanzare terenuri constructii Galati, Smardan - 19000 EURO Smardan, Smardan , jud. Galati

Vand teren 900m² , dreptunghiular, com. Smardan, lot de casa. Terenuri - Smardan , Terenuri - Galati

19000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(