Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 2500 mp Bihor, Stei - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Teren intravilan de vanzare in suprafata de 2500mp la iesirea din orasul Stei catre Beius la sos DN 76,pe strada Zorilor,vizavi de blocurile Petreleni cu toate utilitatile necesare. Pretul este Negociabil !!!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 49
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2500 m2
Front stradal: 25 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Stei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Stei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Stei.

Este Stei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Bihor, Stei  - 24999 EURO Proprietar 24999 €
Vanzare terenuri constructii Bihor, Stei - 24999 EURO Stei, Stei , jud. Bihor

De vanzare sta o parcela de pamant intravilan situata intre Nojorid si Apateu pe strada Trandafirilor, in Apateu Nou. Parcela este pretabila pentru constructii case, vile cu PUD si PUZ. Suprafata pentru aceasta parcela este de 600 mp (front stradal fiind de 22 metri x 27,3 metri). Se vande de catre persoana privata, fara comisioane.. In apropiere se construieste soseaua de legatura intre Cartierul Grigorescu si Apateul Nou... Utilitati :chiar in fata terenului se afla : curent, iluminat stradal si apa care se instaleaza zilele acestea pe strada... Pe aceasta parcele se afla forajul pentru apa potabila la 100 m adancime.. Parcela este situata in Apateu nou pe partea dreapta, la distanta de 100 m de soseaua asfaltata, gasindu-se intr-o zona de case nou construita. Parcela se afla intre case si in zona de teren drept... Astept oferte reale... Acte de care dispune parcela sunt la zi, si anume : * CF * Plan amplasament si delimitare imobil * Certificatul de urbanism * PUZ Terenuri - Nojorid , Terenuri - Bihor

24999 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(