Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 5000 mp Suceava, Suceava - 125000 EURO

125000 €  De vanzare
Vand 50 ari intravilan, intabulat in Itcani str. Mitocelului - Suceava, putin in panta, toate utilitatile in apropiere, deschidere 26 m, posibilitate de parcelare.Rel la tel 0741594154., suprafata totala: 5000, Front stradal: 26

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 04-09-2023
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 5000 m2
Front stradal: 26 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Suceava.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Suceava. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Suceava.

Este Itcani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Suceava, Gara  - 999990 EURO Proprietar 999990 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Gara - 999990 EURO Itcani, Gara , jud. Suceava

De vinzare 60 ari suceava ,Gheorghe Doja strada principala cu deschiderea la drum de 22 m /2 imobile la cheie aproximativ noi, cu toate utilitatile racordate . Terenul este in apropiere de Adria skoda Burdujeni, pe partea stg cum se merge la Itcani la aproximativ 600 m de profi . Terenul are iesire la partea din vale ,catre CFR la strada Nicolae Iorga. toti cei 60 ari sunt teren intravilan .Acesta strada este cea din fata garii cu prelungire tot inainte pina la revizie de vagoane. Terenul si ambele constructii sunt complet la soare ,nu le umbreste absolut nimic . Ca si teren intravilan este foarte frumos si bun ptr construit si chiar ptr agricultura (pamant negru] Terenul este complet intabulat si este liber de sarcini . Cele 2 imobile sunt intr-o stare excelenta si bune de locuit sau privatizare. Aceasta proprietate se vinde cu 1 milion euro ! Nr parcela 37178 Discutii la fata locului sau telefonic. Terenuri - Paltin , Terenuri - Suceava

999990 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(