Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Dolj, Tatomiresti - 67672 EURO

67672 €  De vanzare
Deschidere 16 metri

Pe site din 19-04-2024
Vizualizari 22
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Tatomiresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Tatomiresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tatomiresti.

Este Tatomiresti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dolj, Tatomiresti  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa Dolj, Tatomiresti - 38000 EURO Tatomiresti, Tatomiresti , jud. Dolj

Doua case de vanzare in Sat.Tatomiresti, Com. Bradesti, Dolj. Ambele case au fost complet renovate inainte de 2016, dublu tencuite cu plasa de sarma interior-exterior. Prima casa este formata din trei camere, un hol mare si unul mai mic. Parchet de lemn natural, reconditionat, dormitor mobilat cu soba de teracota; gresie in holuri si tencuiala decorativa; usi si geamuri de termopan. Camera de zi complet mobilata cu perdele si draperii. A doua casa are 4 camere, una cu intrare separata si antreu inchis cu termopan. Instalatie pentru dus si centrala, calorifere, parchet laminat, complet mobilat. Fosa septica imensa. Canalizare si gaze-posibilitate de racordare. Asfalt pana la poarta, gard de ciment construit cu plasa si beton. Curte spatioasa si gradina. Camere video de supraveghere conectate si monitorizate.Casele nu au fost locuite de cativa ani . Daca sunteti serios interesat lasati mesaj. Casele se pot vedea la cerere si puteti suna pe Watssap la +440*******113 Case de vanzare - Beba Veche , Case de vanzare - Timis

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(