Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 700 mp Galati, Tecuci - 8400 EURO

8400 €  De vanzare
Vând teren intravilan in Tecuci, zona Criviteni cu suprafata de 700 mp.Terenul este intr-o zona locuită, are o deschidere de 16 metri si este ideal pentru construcții de case. Prețul este de 12 euro/mp, ușor negociabil.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 26-11-2019
Vizualizari 13
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 700 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Tecuci.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Tecuci. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tecuci.

Este Criviteni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Galati, Tecuci  - 129000 EURO Proprietar 129000 €
Vanzare casa Galati, Tecuci - 129000 EURO Criviteni , Tecuci , jud. Galati

PRIMELE 2 VILE SE PREDAU DIN LUNA IUNIE 2024 Descopera 101 Residence Tecuci, locul unde poti face parte dintr-o comunitate privata si sa faci o investitie de viitor! Situat in cartierul Criviteni, 101 Residence Tecuci este cel mai mare proiect imobiliar din oras, intinzandu-se pe o suprafata de peste 6.3 hectare in intravilanul orasului. Cu un design spectaculos, creat de o echipa de arhitecti si designeri vizionari, acest proiect iti ofera o locuinta de exceptie. in faza 1, avem proiectate si autorizate 8 vile P+1, fiecare cu un teren generos de aproximativ 500 mp2 si o suprafata construita desfasurata de 186 mp2 iar utili de 120 mp2. La parter, gasesti un dormitor/birou, o bucatarie, living, baie de serviciu si camera tehnica. Ai acces atat din bucatarie, cat si din camera tehnica pe terasa sau in zona garajului. La etaj, te asteapta un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, cu acces direct la balcon. Plus, inca 2 dormitoare si o baie care deservesc celelalte 2 dormitoare. Casele sunt construite cu caramida tip Porotherm si izolate cu polistiren de 10 cm, iar acoperisul cu polistiren de 10 cm + vata. Vilele sunt echipate cu: - ferestrele tripan de la VEKA. - incalzire in pardoseala Purmo - parchet Egger cu suport de folie cu aluminiu - aer condititionat pe fiecare etaj de la Electrolux - gresie portelanata exterior/interior Casele vor dispune de toate utilitatile zonei: gaze, apa, canalizare, curent electric. Modalitate de plata: Acceptam plata integrala, in rate sau credit ipotecar. Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne suni. Te asteptam si pe tine sa faci parte din comunitatea 101 Residence Tecuci. Case de vanzare - Tecuci , Case de vanzare - Galati

129000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(