Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Dambovita, Podu Rizii - 19000 EURO

19000 €  De vanzare
Violeta Anghel casa de vanzate si teren de vanzare Dambovita Podu Rizii

Pe site din 21-07-2023
Vizualizari 29
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 80 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Podu Rizii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Podu Rizii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Podu Rizii.

Este Podu Rizii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Dambovita, Podu Rizii  - 19000 EURO Proprietar 19000 €
Vanzare casa 3 camere Dambovita, Podu Rizii - 19000 EURO Podu Rizii, Podu Rizii , jud. Dambovita

Violeta Anghel casa de vanzate si teren de vanzare Dambovita Podu Rizii

19000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Dambovita, Podu Rizii  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa 4 camere Dambovita, Podu Rizii - 70000 EURO Podu Rizii, Podu Rizii , jud. Dambovita

Petru VASILE Vanzare casa 200 mp construiti + teren 1800 mp Casa este construita in 1983, structura de rezistenta din beton armat cu otel beton pentru ranforsare, zidurile sunt din caramida plina la parter si cu BCA la etaj, acoperis din tabla galvanizata.Locuinta are functionala, inca de la construire, canalizare cu doua fose septice betonate (una situata langa constructie, iar cea de doua este situata langa portile de acces din strada la garaj, pentru a facilita vidanjarea), tubulatura este din beton.Casa este alcatuita din parter si 1 etaj. La parter se regasesc o sufragerie, dormitor, bucatarie, camara, baie si garaj, iar la etaj sunt 2 dormitoare cu balcon comun (pe toata latimea casei), iar unul dintre dormitoare are un al doilea balcon deasupra intrarii in locuinta, restul suprafetei de la etaj fiind pod inalt, utilizat ca uscator sau depozitare, ce poate fi mansardat.Toate camere (inclusiv bucataria) sunt prevazute cu parchet din stejar masiv (pe dusumea oarba) si au sobe din teracota, functionale. Baia si bucataria sunt racordate la canalizare s apa potabila curenta de la putul dotat cu hidrofor. Baia are montat boiler electric, functional, pentru furnizare de apa calda menajera.Ca dependinte, proprietatea dispune de o bucatarie de vara, construita din lemn, cu pivnita, precum si o alta bucatarie construita din caramida, dotata cu aragaz, soba, cu acces la canalizare si apa curenta. De asemenea, mai sunt 2 magazii, una construita din caramida, iar cealalta din lemn, precum si alte dependinte pentru depozitare lemne de foc. Casa este orientata cu ferestrele camerelor spre Sud si Vest.

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(