Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Sibiu, Tocile - 74000 EURO

74000 €  De vanzare
Oportunitate unica de investitie! Se vinde casa de vacanta cu un teren generos de 860 mp, situata in pitoreasca zona Tocile de Sus, la doar cativa kilometri de Sibiu. Detalii proprietate: - Suprafata teren: 860 mp, ideal pentru diverse proiecte; - Deschidere frontala: 33,6 ml, la drum privat, perfect pentru parcelare ulterioara; - Utilitati: apa din foraj propriu (fantana, 8 m adancime),curent electric, fosa septica; - Terenul este imprejmuit si bine intretinut, oferind siguranta si intimitate; Avantaje: - Zona extrem de linistita, perfecta pentru relaxare si evadare din agitatia orasului; - Natura inconjuratoare cu peisaje de vis, flori si pomi fructiferi; - Privire spectaculoasa asupra orasului Sibiu, muntilor si padurilor din jur. Acest teren reprezinta o investitie excelenta, cu posibilitate de parcelare datorita deschiderii generoase, oferind flexibilitate pentru viitor. Terenuri - Sadu , Terenuri - Sibiu

Pe site din 09-09-2024
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 860 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Tocile.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Tocile. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tocile.

Este Tocile zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Tocile  - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Tocile - 99000 EURO Tocile, Tocile , jud. Sibiu

De Vanzare: Teren 1000 mp in Tocile, Sadu, Sibiu Daca sunteti in cautarea unui loc pentru a va construi casa, va recomandam acest teren de 1000 mp situat in zona Tocile, langa Sadu. Este un loc ideal atat pentru o casa de familie, cat si pentru o casa de vacanta, oferind un peisaj frumos si o atmosfera linistita. Detalii despre teren: Suprafata: 1000 mp Destinatie: Case individuale sau case de vacanta Localizare: Accesibil usor de pe drumul judetean Cisnadie-Sadu Vecinatate: Zona cu case deja construite Beneficiati de vederi panoramice si de aer curat, intr-o zona apreciata pentru natura si linistea ei. Terenul este perfect pentru cei care doresc sa scape de agitatia orasului si sa se bucure de un stil de viata relaxat. Apa si curentul la baza terenului, gazul si canalizarea in drumul principal. Pentru detalii suplimentare si pentru a viziona terenul, va invitam sa ne contactati. Terenuri - Cisnadie , Terenuri - Sibiu

99000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(