Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1667 mp Suceava, Vadu Moldovei - 6000 EURO

6000 €  De vanzare
vand teren intravilan in satul Ciumulesti, comuna Vadu Moldovei, jud. Suceava, suprafata de 1667 m2, deschidere la strada circa 15 m2, delimitat cu gard din lemn, acte la zi

Pe site din 22-08-2020
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1667 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vadu Moldovei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vadu Moldovei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vadu Moldovei.

Este Vadu Moldovei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Suceava, Vadu Moldovei  - 67000 EURO Proprietar 67000 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vadu Moldovei - 67000 EURO Vadu Moldovei, Vadu Moldovei , jud. Suceava

Valentin Teren 10 000 mp cu casa si solarii de 2000 mp De vanzare proprietate formata din casa de locuit cu suprafata de 50 mp , sere incalzite in suprafata de 2000 mp si 8000 mp teren arabil intravilan, in total fiind 10.000 metri patrati.Proprietatea se afla in Vadu Moldovei,la 10 km de Falticeni, deschidere directa la E85Curent trifazic 380V si monofazic 230VApa curentaProprietatea este intabulata si cadastrata cu un impozit anual de 57 RONSuprafata este imprejmuita total cu deschidere de 24 metri la E85.2 puturi de apaServicii si utilitati zonale: Supermarket, Scoala, Gradinita, Spital, Spatii de joaca pentru copii, Depozite materiale constructii, Statie Peco si Spalatorie Auto, 2 Km pana la Manastirea Sfantul Mina si 3 Km Manastirea Camarzani, etc.Posibilitatea de accesare a masurii de instalare a tanarului fermier in valoare de 70.000 Euro.Anul acesta vor incepe lucrarile pentru modernizarea retelei de apa ,canal si Gaz Metan, conform aprobarii investitiei PNRRProprietatea se preteaza foarte bine pentru cresterea legumelor, florilor, fructelor de padure, etc cat si altor domenii de afaceri, dar nu in ultimul rand locuintei personale.P.S. in cazul in care nu pot raspunde,lasati mesaj pe olx.Multumesc.

67000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(