Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 3000 mp Prahova, Valenii de Munte - 24000 EURO

24000 €  De vanzare
Teren intravilan Valenii de Munte 3000 m. Pret 8 euro/m. In zona benzinariei Petrom, peste linia de cale ferata.Terenul este in zona industriala si nu se pot construi pe el case de locuit.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 07-09-2023
Vizualizari 97
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 3000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Valenii de Munte.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Valenii de Munte. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valenii de Munte.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Prahova, Valenii de Munte  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Prahova, Valenii de Munte - 350 EURO lunar Central, Valenii de Munte , jud. Prahova

Adrian Apartament cu 2 camere de inchiriat in Valenii de Munte Prahova Esti in cautarea unui apartament cu 2 camere de inchiriat, potrivit nevoilor tale, in Valenii de Munte, Prahova? Ai gasit locuinta ideala, cu parcare, langa gradinita, scoala, parc, magazine, etc. Poti fi acasa, intr-un spatiu amenajat modern si in acelasi timp, te poti simti ca in vacanta, cu un peisaj minunat, ce poate fi observat de la fereastra sau de pe balcon. Mai multe detalii la telefon 0.7.6.9.3.1.4.5.9.1.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Valenii de Munte  - 47500 EURO Proprietar 47500 €
Vanzare casa Prahova, Valenii de Munte - 47500 EURO Central, Valenii de Munte , jud. Prahova

Casa in renovare in Valenii de Munte Etaj +1 si gradina mare 3 dormitoare, living mare, garaj, livada de pomi fructiferi, chiosc cu baza de ciment acces la canalizare centrala, gaz, lumina si cablu TV suprafata totala 837mp Pretul reflecta nevoia de modernizare si renovare. Case de vanzare - Valenii de Munte , Case de vanzare - Prahova

47500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Prahova, Valenii de Munte  - 230000 EURO Proprietar 230000 €
Vanzare casa 3 camere Prahova, Valenii de Munte - 230000 EURO Central, Valenii de Munte , jud. Prahova

Alexandru Casa cu teren Valenii de Munte Prahova str. Stefan cel Mare Particular,  Vand proprietate excelent pozitionata, situata in Valenii de Munte Prahova, str. Stefan cel Mare, cu deschidere spre DN1A Bucuresti Brasov. Terenul in suprafata de 6599mp. are o deschidere de aproximativ 24ml la DN, este situat in zona centrala a orasului Valenii de Munte si reprezinta baza ideala pentru o gama variata de proiecte investitionale. Totodata, accesul se poate face si pe un drum de servitute care se intinde pe aproape toata laterala terenului, cu suprafata de 818 mp avand cota de 2/6 din acesta,  Pe teren se afla un imobil Casa Parter, beci si pod, anexata in fotografii, cu suprafata de 99 mp si o anexa de 52 mp. Proprietatea dispune de Certificat de Urbanism, acte cadastrale, fiind pregatit pentru vanzare imediata.  Este racordata la toate utilitatile: curent electric, gaz, apa si canalizare. Pentru orice alte detalii tehnice apelati cu incredere numarul de telefon din anunt. Nu doresc sa fiu contactat de agentii imobiliare Numar niveluri imobil: 1 Numar Bai: 1 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Gaz Canalizare Apa Curent Subsol Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Prahova, Valenii de Munte  - 1600 EURO lunar Proprietar 1600 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Prahova, Valenii de Munte - 1600 EURO lunar Central, Valenii de Munte , jud. Prahova

Tiberiu Apartament 2 camere de inchiriat in Valenii de Munte, centru Inchiriez apartament modern - 2 camere in Valenii de Munte (Centru) - complet utilat. Mobila si electrocasnice (frigider, masina spalat, TV, aragaz, hota etc.), centrala proprie. Scoala si gradinita la 5 min mers pe jos, farmacii, aprozare si magazine in imediata vecinatate. Pret: 1600 lei luna (negociabil) Se achita 1 luna avans + garantie 1600 lei. Se va face contract pe minim 1 an. Disponibil pentru inchiriere incepand cu data de 15 mai 2024. Preferabil cuplu familie persoane nefumatoare si linistite.

1600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Valenii de Munte  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Prahova, Valenii de Munte - 125000 EURO Central, Valenii de Munte , jud. Prahova

Zona superba in Valenii de Munte, str.Traistari. Casa inconjurata de natura, doar cu gradini, insorita si linistita, Suprafata terenului pe care se afla casa este de 800 mp plus o gradina suplimentara langa casa de 750mp, care se poate cumpara ulterior. Casa are incalzire centrala, este racordata la gaz, curent si apa potabila. Case de vanzare - Valenii de Munte , Case de vanzare - Prahova

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Valenii de Munte  - 69000 EURO Proprietar 69000 €
Vanzare casa Prahova, Valenii de Munte - 69000 EURO Central, Valenii de Munte , jud. Prahova

Casa cu etaj, anul 2005, 3 dormitoare, 1 camera de zi, bucatarie, baie, camera tehnica, centrala termica. Toate utilitatile, suprafata utila 120 mp. Suprafata teren 500 mp (include o magazie, terasa cu gazon si livada) . Acces comun in curte. Casa se vinde fara mobila. Case de vanzare - Valenii de Munte , Case de vanzare - Prahova

69000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Valenii de Munte  - 139000 EURO Proprietar 139000 €
Vanzare casa Prahova, Valenii de Munte - 139000 EURO Central, Valenii de Munte , jud. Prahova

Vand casa de vacanta in Valenii de Munte,intr-o zona cu priveliste superba,zona circulata doar de riverani.Casa este construita prin anii 2005 si are structura de beton si bca la parter,iar etajul 1 si mansarda structura din lemn.Suprefata utila este de aproximativ 210 m2si este partajata astfel Parter-living open space cu bucatarie,o baie completa,terasa inchisa cu geam tripan,in total 95m2 Etajul 1 3 dormitoare,o baie si un dresing Mansarda 3 dormitoare si o baie de serviciu Casa este dotata cu absolut toate utilitatile posibile (gaze,apa curenta,canalizare, curent monofazic,curent trifazic,cablu UPC,camere CCTV,.Locuinta se vinde la cheie,complet mobilata si utilata cu absolut toate cele necesare,bucataria dotata cu electrocasnice de calitate, terasa inchisa cu rehau si geam tripan . Casa este amplasate pe un teren de 900 m2+o parcela de 100 m2 vis a vis de gradina destinatia ei fiind parcare masini(aproximativ 6-7 masini).In curte a fost amenajat un parculet pentru copii,un loc special pentru gratar unde este amplasata si o masa de ping pong si nu in ultimul rand, o casuta aproape in copac pentru copii(vezi poze),amenajata si dotata cu absolut toate utilitatile(apa,canalizare,internet,un pat dublu,unul simplu).Sub casuta se afla o bucatarie mica de vara si loc pentru depozitare lemne. Incalzirea se face din 2 surse:centrale gaz (garantie inca 4 ani) si semineu care este si centrala pe lemne.Pentru vizionari si alte detalii va rog sunati.(Nu raspund la mesaje) . P.S. Pentru cine doreste teren,vezi anunt teren intravilan si padure Valenii de Munte 15300m. Case de vanzare - Valenii de Munte , Case de vanzare - Prahova

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Valenii de Munte  - 57990 EURO Proprietar 57990 €
Vanzare casa Prahova, Valenii de Munte - 57990 EURO Central, Valenii de Munte , jud. Prahova

- 75mp construit - 2 Camere spatioase, Bucatarie cu loc de luat masa, Baie, Hol - 65 mp util, cu terasa. - Structura portanta de caramida, acoperis lemn, invelitoare tabla - Un garaj spatios - aprox 50mp - Teren - 545 mp. - Acoperisul este in conditie buna. - An de constructie 1973 - Casa este izolata termic. - Posibiltate mansardare pentru a obtine 1-2 camere in plus. In vecinatate se gasesc: - gradinita - scoala primara, - magazine, - acces la mijloace de transport Utilitati: - Gaze/centrala termica - Electricitate (racord electric 220v pentru casa si racord 320v trifazat pentru garaj) - Apa menajera - Fosa (exista si racord la canalizare stradala dar reteaua inca nu este pusa in functiune de primarie) - Telefonie/internet -Acte cadastrale actualizate -Pe teren in curtea din spate se gasesc pomi fructiferi. Case de vanzare - Valenii de Munte , Case de vanzare - Prahova

57990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Prahova, Valenii de Munte  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament Prahova, Valenii de Munte - 70000 EURO Central, Valenii de Munte , jud. Prahova

Stanciu Tatiana Vinzare apartament sau schimb cu garsoniera +diferenta Vand sau schimb apartament 2 camere +hol ,bucatarie ,baie Valenii de Munte cu garsoniera Ploesti, +diferenta, zona centrala ,semidecomandat ,separatie gaze, apa..

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(