Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Iasi, Vama - 168000 EURO

168000 €  De vanzare
Vand 8834mp teren arabil cu deschidere la drum European acces Vama Sculeni, la 1km de Vama. Schita cadastru, acte in regula. Pret de 19 euro/mp, negociabil. Teren in extravilanul comunei Victoria la 18 km de Iasi si 1km de Vama Sculeni, in zona viitoarei autostrazi. Terenuri - Iasi , Terenuri - Iasi

Pe site din 17-10-2024
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 8834 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vama.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vama. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vama.

Este Tatarasi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Iasi, Iasi  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare terenuri constructii Iasi, Iasi - 150000 EURO Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

ATENTIE Vand teren de 334 mp situat pe Strada Eternitate, nr. 83, zona Tatarasi, Piata Chirila, Iasi, cu deschidere la doua strazi, perfect pentru constructie rezidentiala sau comerciala. Terenul este in curs de intabulare si ofera oportunitati unice de dezvoltare datorita locatiei sale centrale si accesului facil la utilitati. Caracteristici principale: Suprafata teren: 334 mp Categorie de folosinta: Curti constructii Constructii existente: Casa de locuit (65 mp) + Anexa (13 mp) Utilitati: Gaz, curent electric, apa curenta Deschidere la strada: Doua laturi au acces direct la drumuri principale Proximitate: La doar 5 minute de centrul orasului Iasi (3.1 km) Locatie excelenta: Terenul se afla pe Strada Eternitate, una dintre cele mai cautate zone din Tatarasi. Vecinatatea este linistita, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, scoli, spitale si centre comerciale. Datorita amplasarii, este ideal atat pentru constructii rezidentiale cat si pentru o afacere. Avand deschidere la doua strazi, ofera un potential mai mare de dezvoltare la un pret competitiv. ! Terenurile in aceasta zona se vand rapid! Pret: €150,000 (Negociabil) Contact: Contactati-ne pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare. Terenuri - Iasi , Terenuri - Iasi

150000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Iasi, Iasi  - 712000 EURO Proprietar 712000 €
Vanzare terenuri constructii Iasi, Iasi - 712000 EURO Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

Diana Marcu Vand Teren intravilan Iasi Iasi Iasi Tatarasi

712000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(