Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Valcea, Voineasa - 450000 EURO

450000 €  De vanzare
Adresa imobil: Voineasa, Strada Voinesita, punctul "Zapodii", judetul Valcea. Pensiune D + P + 2E + M - 1500 mp construiti (structura pe cadre din B.A. si zidarie din caramida phoroterm). Ca si capacitate de cazare este cea mai mare pensiune din Voineasa avand 21 camere si 3 apartamente. Demisol: crama, sala fitness, sala pentru activitati, bai, vestiare, sauna umeda si uscata, curatatorie, camera tehnica. Parter: restaurant, bucatarie cu spatii de depozitare,bai, birou, receptie, 1 apartament. Etaj 1: 9 camere, 2 apartamente, sala de conferinta Etaj 2: 8 camere. Mansarda: 4 camere. Fiecare camera/apartament are baie proprie si terasa. Camerele si apartamentele sunt finisate cu tinci fin si lavabil (alb). Baile sunt finisate cu faianta, gresie si lavabil (alb). Restaurantul are incalzire in pardoseala, gresie tip parchet si lavabil (alb). Bucataria si spatiile de depozitare sunt finisate cu gresie, faianta si lavabil (alb). Instalatia electrica, sanitara si termica sunt realizate in proportie de 100% (fara corpuri iluminat, obiecte sanitare). Finisaje exterior: -acoperisul este realizat din sarpanta lemn si tigla Bramac. - anvelopare cu polistiren 10cm, adeziv, vopsea structurata (alb) -soclu placat cu piatra naturala -tamplarie PVC cu geamuri 4 season -terase cu pardoseala gresie si balustrade lemn Pentru realizarea acestui proiect au fost folosite doar materiale premium (nu a fost facuta pentru vanzare). Intreaga suprafata de 5532 mp este imprejmuita cu gard realizat din fundatie si elevatie B.A, tinci, pervaz gresie, stalpi metalici si scandura. Detin inca 6120 mp de teren intravilan, alaturati (nu sunt inclusi in pretul de vanzare). Terenul este platou si este pretabil pentru pastravarie,teren fotbal, etc.! Locatie deosebita! Pensiunea este intabulata. Accept unele variante imobiliare + diferenta. Ofer poze si informatii celor interesati, nu deranjati inutil. Multumesc pentru timpul acordat.

Pe site din 17-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Voineasa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Voineasa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Voineasa.

Este Voineasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Valcea, Voineasa  - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Valcea, Voineasa - 18000 EURO Ostroveni, Voineasa , jud. Valcea

Apartament 3 camere,etajul 3, decomandat,Voineasa,in centrul comunei langa primarie.Stare apartament,locuibil.Magazine,farmacie,la scara blocului. 3 camere - Ramnicu Valcea , 3 camere - Valcea

18000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(