Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Brasov, Zarnesti - 40000 EURO

40000 €  De vanzare
Vand teren constructii in suprafata de 1.455 mp. Terenul se afla intre case si dispune de toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare (toate se afla pe teren, in curte). Zona este linistita, iar drumul recent asfaltat.

Pe site din 16-05-2023
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Zarnesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Zarnesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zarnesti.

Este Tohanu Vechi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Brasov, Zarnesti  - 15999 EURO Proprietar 15999 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Zarnesti - 15999 EURO Tohanu Vechi, Zarnesti , jud. Brasov

Oportunitatea perfecta pentru investitie! Vand teren arabil intravilan de 1500 mp in Tohanul Vechi, judetul Brasov, la doar 5 minute de centrul Zarnestiului, direct de la proprietar. Beneficiind de o cale de acces usoara si iesire la strada principala in ambele directii, acest teren este situat intr-o zona cu un peisaj deosebit, oferind o oaza de liniste si natura. Atractiile locale includ: 1) Muntii Piatra Craiului: Pentru iubitorii de natura si activitati montane; 2) Aerodromul Zarnesti: Pentru pasionatii de aviatie; 3) Rezervatia de ursi Zarnesti: Experienta unica, in contact cu natura si animalele; 4) Castelul Bran: Punct de referinta istoric si turistic. Posibilitati de utilizare a terenului: 1) Rezidential: Aici aveti o oportunitate de a construi cabane, beneficiind de dimensiunile relativ mici ale terenului pentru a crea o locuinta compacta si intima. Necesita investitie in PUZ 2) Recreational: Spatiu dedicat relaxarii si recreerii turistilor. Amenajari de gradini, foisoare, terase sau chiar un mic spatiu de picnic pentru a va bucura de momente de liniste in mijlocul naturii. 3) Agricol: Puteti exploata terenul arabil pentru a cultiva legume sau a crea un colt verde cu plante ornamentale. 4) Parcare sau Depozitare: Poate servi ca spatiu de parcare sau depozitare temporara. 5) Proiecte Ecologice: Puteti crea o gradina urbana sau instala panouri solare. Terenul cu dimensiuni generoase (146 m lungime x 11 m latime) ofera multiple posibilitati de dezvoltare, fiind perfect pentru proiecte de cabane sau recreationale. Alaturi de teren, ofer servicii de delimitare topografica. Utilitati in apropiere, conform pozei atasate. Ofer certificat de urbanism la cerere care atesta faptul ca parcela este construibila DOAR PRIN PUZ. AVAND DOAR 11 M LATIME, TERENUL NECESITA INVESTITIE IN PUZ PENTRU CONSTRUIRE, CONFORM PRIMARIEI ZARNESTI. Rog si ofer seriozitate! Multumesc! Terenuri - Tohanu Nou , Terenuri - Brasov

15999 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(